IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

TİMSAH FENERBAHÇEYİ  DURDURAMADITİMSAH FENERBAHÇEYİ DURDURAMADI
Tarih : 24.03.2012 08:20  - Benzer Haberleri Göster

Fenerbahçe: 1 - Bursaspor: 0

Stat

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler
Özgür Yankaya xx, Selçuk Kaya xx, Volkan Narinç xx

Fenerbahçe
Volkan Demirel xx, Orhan Şam xx, Bekir İrtegün xx, Yobo xx, Ziegler xx, Mehmet Topuz xx (Dk. 68 Caner Erkin x), Cristian xx, Selçuk Şahin xx, Stoch xx (Dk. 68 Dia x), Alex xxx, Sow xx (Dk. 86 Bienvenu ?)

Bursaspor
Carson xx, Basser xx, Serdar Aziz xx, İbrahim Öztürk xx, Hakan Aslantaş x (Dk. 71 Turgay Bahadır x), Sestak xx, NDiaye xx (Dk. 82 Bangura x), Adem Koçak x (Dk. 71 Barış Örücü x), Gökçek Vederson x, Batalla xx, Pinto xx

Gol
Dk. 41 Alex (Fenerbahçe)

Sarı kart
Dk. 40 Basser (Bursaspor)

 

Haftanın açılış maçında Bursasporu konuk eden Fenerbahçe; zorlansa da 3 puana uzandı, kaptan Alex de Souza, galibiyetin mimarıydı..

Spor Toto Süper Ligde Fenerbahçe in Bursaspor ile yaptığı karşılaşmayı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu un (PFDK) Galatasaray derbisinin ardından sarı-lacivertli takıma verdiği 2 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocuklar izledi.

Bursaspor maçıyla birlikte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı ın tribünleri bu sezon 4. kez kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklara kaldı.

Sarı-lacivertli ekip bu sezon daha önce Kadıköyde 3. haftadaki Manisaspor, 27. haftadaki Sivasspor ve Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Samsunspor ile yaptığı maçlarda, cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların yer aldığı tribünlere karşı oynamıştı.
Alex ligdeki 14. golünü attı-
Bursaspor karşısında takımına galibiyeti getiren golü kaydeden Fenerbahçe futbol takımının kaptanı Alex De Souza, ligdeki 14. golüne imza attı.

Son 3 resmi maçı da boş geçmeyen Brezilyalı futbolcu, ligde Galatasaray derbisi, Ziraat Türkiye Kupası da Samsunspor maçlarında attığı birer golden sonra Bursaspor maçında da golünü attı.

Karşılaşmanın 74. dakikasında korner kullanmak için kenara gelen Alex, kadın ve çocuk taraftarlardan daha fazla destek vermeleri için el işareti yaptı.Kaptanın hareketinin ardından tribünlerde tezahüratlar arttı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim