IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BEŞİKTAŞLILAR RAHAT OLSUNBEŞİKTAŞLILAR RAHAT OLSUN
Tarih : 24.07.2012 01:33  - Benzer Haberleri Göster

"Beşiktaşlılar rahat olsun.."

Samet Aybaba, Lig TV'den Ömer Güvenç'in sorularını yanıtlarken "Çok eksiğimiz var, ancak Beşiktaşlılar rahat olsun" dedi. İlk olarak kampı değerlendirerek sözlerine başlayan Samet Aybaba, "İki aşamalı bir kamp düşünmüştük. İlk etap takımı kaynaştırma üzerineydi. İkinci etap ise maç etabıydı. Bunun için de hazırlık maçları oynadık. Çok eksiğimiz var. Oyucnularımızın adapte sorunu var. Onları çözmeye çalışıyoruz" dedi.

Uzun vadeli yapılanma hedeflediklerini vurgluyana Samet Aybaba, "Buna karşın 3-4 arkadaşımızı her anlamda geliştireceğiz. Onlara her türlü bilgi ve birikimi vereceğiz. Onlar içerisindeki 3-4 kişi 27 kişilik kadroda olacaklar. Onlar zorladıkça takıma girecekler" ifadelerini kullandı.

"Kaleci ve stoper transferleri tamam mı" sorusunu Aybaba "Büyük ihtimalle transferler oldu. Kulübün bununla ilgili çalışmaları anlaşmaları var" şeklinde yanıtladı.

TRANSFERLER YAŞLI ELEŞTİRİLERİ
Yeni transferlerin yaşlı oldukları eleştirilerinin yapıldığının hatırlatılması üzerine ise Aybaba şu ifadeleri kullandı, "Genç isimlerle yine çalışma planlıyoruz. Elinde bonservisi olan oyunculara yöneldik. Şu anda mücadele ettiğimiz takımlarda genelde stoper ve kaleci mevkiinde tecrübeli oyuncular tercih ediliyor. Önemli olan onların yanlarına gençlerin monte edilmesidir. Onlar hem gençleri yönlendirecekler hem de onların tecrübelerinden yararlanacağız."

QUARESMA KONUSU
"Quaresma'dan umut var mı?" sorusuna ise Aybaba, "Quaresma'yla ilgili çalışmaya 2 ay önceden başladık. Menajeriyle oturup konuştuk. Biz onunla ilgli beklentimizi söyledik. Hala bekliyoruz" yanıtını verdi.

İbrahim Toraman'ın son derece iyi kaptanlık yaptığı yönünde yorumların olduğunun hatırlatılması üzerine Aybaba, "İbrahim'le Gaziantepspor'da da birlikte çalıştık. Yetkiyi verirseniz, doğruları, onlardan nereler bekletiğinizi anlatırsanız gereğini yaparlar. Bizim istediğimiz oyunculardan birlikte heyecan duymalaları, arkadaşlarını sahiplenmeleridir.
En azından 2-3 seneyi böyle atlatmak zorundayız. Böyle bir takım oluğusu yaratamazsak kırılgan oluruz. Gerçekten çok kaliteli oyuncularımız var. İbrahim'le bunları konuştum, anlaştım, o da son derece işini iyi yapıyor. Takım arkadaşlarıyla arası çok iyi. Herkes özverili. Öncesinde tabi yabancı oyuncuların kafasında bazı sorular, çekingenlik, ürkeklik vardı.
Onları bayağı iyi bir yerlere getirdik. Onlar da bunun içerisinde yer almak için çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

"Benim gönlüm yerli kaptandan yana" sözlerinin hatırlatılması üzerine Aybaba şöyle devam etti:
"Yerli kaptan mutlaka olmalı ancak Beşiktaş'ta oynamak için bir sürü kriter var. Arkadaşlarıyla diyaloğu iyi, onlara sözünü dinletenlerden yabancı birini de yapabiliriz. Sivok ve Fernandes kaptanlığa birer metre mesafede. Fernandes hırçın bir tip. Acaba onu böyle bir sorumluluk ona farklı şeyler yaşatabilir miyiz diye düşünüyoruz. Sivok da çok kaliteli. Onu da getirebilir miyiz diye düşünüyoruz."

"ÇOK EKSİĞİZ"
"Çok eksiğiz" ifadesini kullanan Aybaba, "İki forvetle oynamak istiyoruz. Almeida kampa geç geldi. Mustafa Pektemek de yıprandı. Bütün planlama hangi genç oyuncular takımda kalır, hangileri Kadromuzun içerisinde yer alan oyuncularla kafamızda net fikirler oluşacak" dedi.

"HERKESİ YENERİZ"
Sezonun ilk maçında yenemedikleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2. haftada Galatasaray ile oynayacaklarının ve bunlarla ilgili tahminlerinin sorulması üzerine Samet Aybaba, "Dünyanın en güzel şeyi kazanmak. Ancak şunu da unutmamak gerekir ki, o takımların rakipleri de Beşiktaş. Camiamız da çok büyük. Hiç merak etmesinler. O takımı yenemedik, bu takıma şansımız tutmuyor diye düşünmesinler. Uzun süredir yenemediğimiz İBB'yi yenersek moral motivasyonumuzu üst düzeye çıkarırız. Takımımız da iyi, büyük camiayız, arkadamızda büyük taraftar topluluğu var, herkesi yeneriz" yanıtını verdi.

"HİÇBİR ŞEY BİZİ KORKUTMUYOR"
Galatasaray'ın flaş transferler yaptıklarının vurgulanması üzerine Aybaba, "Hiç bir şey bizi korkutmuyor. Ben Beşiktaş takımının taraftarıyım. İlk haftalarda sistemimizi biz bile çözemeyiz belki ama gayet akıllı mantıklı gidiyoruz. Hiç bir sıkıntı yok. İlk haftalarda inanılmaz bir hava yaratılmıştı. Fernandes, Sivok gelmeyecektir deniliyordu. Ancak varolan Beşiktaş'tır. Bizler, gelip geçiciyiz. Kalıcı bir tek taraftarımız var. Futbol oynarken şu andaki taraftarların amcaları, babaları benim taraftarımdı. Hepimiz birer kardeş gibi bu organizasyonun arkasında olacağız" dedi.

Holosko'yla ilgili görüşmelerin olduğunu belirten Samet Aybaba, "İndirim yapılacaktı, olumlu baktım. Ama sonradan olmadı. Hem takımı yönetiyoruz hem de bütçeyle ilgili yöneticilerle sıkça görüşüroyuz. Yöneticilerimiz oyuncuların paralarını gününde ödemeyi hedefliyorlar. Önemli olan oyuncuların paralarını zamanında ödemek. Onlar da gerçekten çok iyi çalışıyorlar. Hem teknik hem de yönetimsel anlamda doğru şeyler yaptığımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞLILAR RAHAT OLSUN"
Samet Aybaba sözlerinin sonunda camiaya çağrıda bulunarak, "Beşiktaşlılar rahat olsun. Biz bu kulübün evlatlarıyız. Tek hedefimiz tek düşüncemiz Beşiktaş. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" diye sözlerini bitirdi.


KAYNAK:AJANSSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim