IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

61. BAŞBAKANLIK KUPASI INVINCIBLE SONIN OLDU61. BAŞBAKANLIK KUPASI INVINCIBLE SONIN OLDU
Tarih : 24.07.2012 12:54  - Benzer Haberleri Göster

Bu yıl 61.’si düzenlenen Başbakanlık Kupası Koşusu’nu, Ayşegül Kurtel'in sahibi olduğu Invincible Son, jokey Barış Kurdu ile kazandı.

İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 22 Temmuz Pazar günü düzenlenen ve büyük bir çekişmeye sahne olan koşuya 10 üç ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atı katıldı. Çim pistte 2000 metre mesafede gerçekleşen koşuyu, Ayşegül Kurtel'in sahibi olduğu Invincible Son, jokey Barış Kurdu ile 2.02.44’lük derece yaparak kazandı.

Barış Kurdu bu birincilikle 2008 yılında Salvatore'den sonra ikinci kez bu kupayı kazanmış oldu.

Birincilik ikramiyesi 370.000 TL. olan koşuda ikinciliği Hayrullah Doğan'ın sahibi olduğu Inspector alırken, üçüncülüğü Necati Demirkol'un sahibi oluğu Mitico, dördüncülüğü ise Ayhan Giray'ın sahibi olduğu Always President isimli safkanı elde etti.

Koşuyu kazanan atın sahibi Ayşegül Kurtel'e kupasını Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a vekaleten Tarım Komisyonu Başkanı Ak Parti İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit verdi.

Kupa töreninde antrenör Zafer Temuçin'e vekaleten Süleyman Akdı'ya plaketini Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı ve Yüksek Komiserler Kurulu Başkanı Vedat Mirmahmutoğulları verdi.

Jokey Barış Kurdu ise plaketini Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk GirginİN  elinde aldı.

Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yüksek Komiserler Kurulu Üyeleri Mustafa Özdemir ve Mehmet Mircan Fırat, Türkiye Jokey Kulübü Muhasip Üyesi M. Doruk Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri A. Hücum Tulgar, Necati Demirkol ve Nusret Balkaroğlu ile Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyeleri İnci Özdemir ve Sadettin Sükan da katıldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim