IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

PROTESTO SONUCUDA OLSA ,TOROKPROTESTO SONUCUDA OLSA ,TOROK
Tarih : 19.07.2012 06:58  - Benzer Haberleri Göster

Asya Yarışçılık Konferansı Koşusu'nu
 TOROK kazandı

Türkiye Jokey Kulübü'nün 1973 ve 1990 yıllarından sonra üçüncü kez ev sahipliği yaptığı, dünyanın en önemli yarışçılık konferansı olarak 34.'sü İstanbul'da düzenlenen Asya Yarışçılık Konferansı adına düzenlenen koşuyu (KV 8 / S) G.Dilek Emirsoy'un TOROK (Singspiel - Chatilla / Red Sansom) isimli safkanı jokey Halis Karataş ile 2000 metre kum (sentetik)pistte 2.08.17'lik derece yaparak kazanmayı başardı.
 
Üç yaşlı 8 safkan İngiliz tayının katıldığı koşuda, HARD WORKER (Unaccounted For-Candy Cove/Reprimand) ikinci, ICE FOUNTAIN (Divine Light-Silencio/Dracula) üçüncü, FESTÜK (Southern Image-Aphobic Lady/Diesis) de dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 65.000 TL. olan koşunun farkları ise 1 Boy - 2, Boy - 2,5 Boy şeklinde gerçekleşti.
 
TOROK 11. startında 2. birinciliğine ulaştı. Singspiel yavrusu safkan tek birinciliğini aynı pistte 8 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen Handikap 16 Koşu'da elde etmişti.

Seremoni padoğunda düzenlenen törende kazanan tayın sahibine Muhsin Ersoy'a kupasını ARF (Asya Yarışçılık Federasyonu) Başkanı Dr. Koji Sato verdi.

Törende Asya Yarışçılık Federasyonu Başkanı Yardımcısı Winfried Engelbrecht antrenör Murat Aksoy'a...

Asya Yarışçılık Federasyonu Başkan Yardımcısı Michael Daffy de jokey Halis Karataş'a birer şilt verdiler.

Dr. Koji Sato günün anısına Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Girgin'e hediye verdi.Törene Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı ve Yüksek Komiserler Kurulu Başkanı Vedat Mirmahmutoğulları, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve AB ve Dış İlişkiler Genel Müdür Vekili Erdal Celal Sumaytaoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Mehmet Mircan Fırat ile Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi A. Hücum Tulgar da katıldı.

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim