IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ELAZIĞ VALİ KUPASI AYBORANINELAZIĞ VALİ KUPASI AYBORANIN
Tarih : 18.07.2012 04:04  - Benzer Haberleri Göster

Elazığ Vali Koşusu'nu
 AYBORA kazandı

18 Temmuz Çarşamba günü Elazığ Hipodromu'nda düzenlenen Vali Koşusu'nu (Açık - A3 / DHÖ) Abdullah Avcı'nın AYBORA (Hiratasan - Mebruke.91 / Rüzgar.30) isimli safkanı jokey Mehmet Akyavuz ile 2000 metre kum pistte 2.26.79'luk derece yaparak kazanmayı başardı.
Dört ve daha yukarı yaşlı 18 safkan Arap atının katıldığı koşuda, KAYATUFAN (Börühan-Topnel/Volga.2) ikinci, ALBEYİNKAYA (Albeyinoğlu -Tunçbebeği/Haberbatur) üçüncü, DARBE (Tigres Light-Kemiyetülırak.56/ Kayhanbey) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 65.000 TL. olan koşunun farkları ise Baş - 1,5 Boy - Boyun şeklinde gerçekleşti.
9 yaşında AYBORA 174. startında 21. birinciliğine ulaştı. Safkan son olarak 27 Şubat Pazartesi günü Şanlıurfa Hipodromu'nda gerçekleştirilen Nemrut Dağı Koşusu'nu (KV 8 /     S/ DHÖW) kazanmıştı.

Koşuyu kazanan atın sahibi Abdullah Avcı'ya vekaleten antrenör Ayhan Yıldırım'a kupasını ve çiçeğini Elazığ Valisi Muammer Erol verdi.

Elazığ Valisi Muammer Erol  ayrıca antrenör Abdullah Avcı'ya bir buket çiçek, jokey Mehmet Akyavuz'a da cumhuriyet altını  hediye etti.Kupa törenine, çok sayıda davetli konuğun yanı sıra Elazığ Hipodrom Müdürü Burhan Şatır da katıldı.

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim