IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

AMRABAT ASLAN OLDUAMRABAT ASLAN OLDU
Tarih : 12.07.2012 02:05  - Benzer Haberleri Göster

Daha önce de Nordin Amrabat için Kayserispor Kulübü'yle bir türlü anlaşamayan Galatasaray, başkanlar devreye girince buzları eritti ve iki kulüp anlaşmaya vardı...

Daha önce defalarca ilgilendiği Nordin Amrabat'ın transferi konusunda kulübü Kayserispor ile bir türlü anlaşamayan, resmi görüşmelere başlamasına rağmen Kayserispor'dan hep olumsuz cevap alan Galatasaray, bu kez renktaşı ile buzları eritti ve transferi bitirdi.

İki kulübün başkanı Recep Mamur ile Ünal Aysal el sıkıştı ve Galatasaray Kulübü de, başkan Ünal Aysal ile Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur'un, Nordin Amrabat transferini neticelendirme konusunda anlaştıklarını açıkladı. İki kulüp başkanının bir araya gelerek görüştükleri aktarılırken, maddi bazı detaylar dışında karşılıklı anlaşmaya varıldığı kaydedildi.

-Galatasaray açıkladı-

Kulübün resmi internet sitesinden konu hakkında yapılan açıklama şöyle;

Galatasaray Spor Kulübü ve Kayserispor Başkanları bugün bir araya gelerek iki kulüp arasındaki köklü dostluğun, geçmiş günlerde Nordin Amrabat transferiyle ilgili olarak yaşanan sorunlar dolayısıyla zedelenmemesi konusunda mutabakata varmışlar ve karşılıklı iyi niyet göstergesi olarak bu transferi müspet neticelendirme konusunda anlaşmışlardır.

Maddi bazı detaylar dışındaki ana konularda karşılıklı anlaşmaya varılmış olup kati netice yakında kamuoyuna duyurulacaktır.


-Kayserispor cephesinden açıklama-
Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu da yaptığı açıklamada, ''Galatasaray ile Amrabat'ın transferi konusunda mutabakat sağlandı. Transfer tüm taraflara hayırlı olsun'' dedi.

Bu sezon transferi nedeniyle adından en çok söz ettiren futbolculardan biri olan Faslı oyuncu Noureddine Amrabat, Hollanda'nın PSV Eindhoven takımından 2011 yılı ocak ayında Kayserispor'a transfer olmuştu. 25 yaşındaki oyuncunun Kayserispor ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

-İkinci kez bildirdi, transferi bitirdi-
Galatasaray yıldız futbolcu hakkındaki transfer çalışmasını bugün yine KAP'A bildirildi ve "Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat'ın kulübü Kayserispor Kulübü'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir" denildi.

Hatırlanacağı üzere Galatasaray 20 Haziran 2012 tarihinde de aynı açıklamayı yapmış, ardından ise anlaşmanın sağlanamadığını kamuoyuna duyurmustu.

kaynak:ajansspor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim