IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

FLAŞ FLAŞ ,BURAK YILMAZ ASLAN OLDUFLAŞ FLAŞ ,BURAK YILMAZ ASLAN OLDU
Tarih : 12.07.2012 10:49  - Benzer Haberleri Göster

Galatasaray, Trabzonspor'dan Burak Yılmaz'ı 5 milyon euro karşılığında renklerine bağladı.

Galatasaray transfer bombalarını art arda patlatıyor... Sarı-kırmızılılar, Hamit Altıntop'tan sonra Burak Yılmaz'ı da renklerine bağladı.

 

Yeni sezonda Trabzonspor'da kalmak istemeyen Burak Yılmaz, daha önce Lazio ve Lokomotiv Moskova ile görüşmeler yapmıştı. Ancak bu kulüplerin Trabzonspor ile anlaşamaması nedeniyle Burak'ın yurt dışına transferi gerçekleşmemişti. Bunun üzerine devreye giren Galatasaray, Burak'ın sözleşmesindeki 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında serbest kalır maddesini kullanarak transferi bitirdi.

 

Sarı-kırmızılılar bu parayı Türkiye Futbol federasyonu'na ödeyerek golcü futbolcunun bonservisini alacak. Transferin kısa süre içinde borsaya bildirilmesi ve Avusturya'da bulunan Burak'ın da 1-2 gün içinde   Galatasarayın Avusturya'daki kampına katılması bekleniyor.

Galataasaray, Burak Yılmaz'ın transferi için genç oyuncuları İsmail Berk Ünsal ve Merthan Caner Öztürk'ü de bordo mavililere verecek.

4 yıllık sözleşme imzalayacak olan 27 yaşındaki futbolcunun, Galatasaray'dan yıllık 2.2 Milyon Euro garanti para ve maç başına da 15.000 Euro ücret alacağı belirtildi.

Diğer yandan Burak Yılmaz'ın twitter adresinden yaptığı açıklama ise şaşırttı. Burak Yılmaz'ın açıklaması şöyle:
 Bugüne kadar Trabzonsporun istekleri doğrultusunda davranmaya çalıştım, çeşitli sebeplerden dolayı resmi teklif yapan kulüplerle anlaşılmadı.

- Kamplar başladı maçlar çok yakında başlıyor, artık kendi geleceğimi düşünmek ve kararımı vermek durumundayım.

kaynak:maçkolik


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim