IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

HAYRİ BABADAN MÜTHİŞ BİR SİPRİNT GELDİHAYRİ BABADAN MÜTHİŞ BİR SİPRİNT GELDİ
Tarih : 12.07.2012 10:36  - Benzer Haberleri Göster

Osmangazi Koşusu'nu
HAYRİ BABA kazandı

Bursa Osmangazi Hipodromu'nda günün tek kupalı mücadelesi olan Osmangazi Koşusu'nu Levent Sarıkaya'nın HAYRİ BABA (d.a. Distant Relative - Rettin / DOWN THE FLAG) isimli safkanı jokey Halis Karataş ile 1.23.37'lik bitiriş derecesiyle kazandı. Bugün yarış kariyerindeki 45. startını alan 6 yaşındaki safkan başarılarına bir yenisini daha ekleyerek birincilik sayısını 13'e çıkardı.

9 Temmuz Pazartesi günü düzenlenen, 3 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atlarının katıldığı çim pistteki 1400 metre mesafeli koşuyu (Açık - G2) TIME TO DANCE (Sri Pekan - Raj Dancer / RAHY) ikinci, yaklaşık 1 yıllık aranın ardından start alan ŞEKER REMZİYE (Kaneko - Real Girl / DISTANT RELATIVE) üçüncü ve FAST OCEAN (Perfect Storm - Silver Fast / GREENSMİTH) isimli safkan da dördüncü olarak tamamladı. Birincilik ikramiyesi 115.000 TL olan koşunun farkları 1 boy - 2 boy - 1,5 boy şeklinde gerçekleşti.

Koşuyu kazanan atın sahibi Levent Sarıkaya'ya kupayı Bursa İl Tarım Müdürü Ömer Çelik verdi. Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine Bursa Hipodrom Müdürü Mehmet Şirin Bozkurt da katıldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim