IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BÜYÜK KAPIŞMADA FİNAL SONALP İNBÜYÜK KAPIŞMADA FİNAL SONALP İN
Tarih : 08.07.2012 07:00  - Benzer Haberleri Göster

Yüksek Komiserler Kurulu Koşusu'nu
SONALP kazandı

Arap atlarının önemli koşularından olan Yüksek Komiserler Kurulu Koşusu'nda bu yılın galibi kim olacak sorusunun cevabı 7 Temmuz Cumartesi günü saat 16.30'da başlayan koşu sonrasında belli oldu. 75. Yıl Ankara Hipodromu'nda düzenlenen koşuda zafer, geçtiğimiz yılki koşunun ikincisi olan Mehmet Altın'ın SONALP (d.a. Hürbatur - Rode.13 / SERHANBEY) isimli safkanının oldu. jokey Kadir Tokaçoğlu ile start alan safkan 2.31.82'lik bitiriş derecesiyle koşuyu kazanırken aynı zamanda da ilk G1 galibiyetini elde etmiş oldu. Bugün 68. koşusunu gerçekleştiren 7 yaşındaki safkan sergilediği performansla başarılarına bir yenisini daha ekleyip birincilik sayısını 24'e çıkardı.

Dört ve daha yukarı yaşlı 11 safkan Arap atının start aldığı kum pistteki 2100 metre mesafeli koşuyu (Açık - G1 / DHÖ) Selma Gülerce'nin Yücel Bilik ile start alan safkanı BOZYİĞİT (Caş - Destan / SERHANBEY) ikinci, Ahmet Çelik idaresindeki Satılmış Gökdemir'e ait KENANBEY (Odinhan - Ayşula / YOLCU) üçüncü ve A. Ferhat Küçüker'in Menderes Avşar ile start alan ANKA (Emiroğlu - Hatun Nilay / TULYAD) isimli safkanı da tabelanın son sırasını oluşturdu. Birincilik ikramiyesi 220.000 TL olan koşunun farkları ise 3,5 boy - 1,5 boy - 1/2 boy şeklinde gerçekleşti.

Koşuyu kazanan atın sahibi adına Feyyat Altın'a kupayı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı ve Yüksek Komiserler Kurulu Başkanı Vedat Mirmahmutoğulları verdi. Koşuyu kazanan safkanın antrenörü Abdullah Temizer ve jokey Kadir Tokaçoğlu birincilik plaketlerini Yüksek Komiserler Kurulu Üyeleri Mehmet Mircan Fırat ve Mustafa Özdemir'den aldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim