IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

KAYAYÜREKLİ FORMUNU KORUYOR,UZAYAN MESAFELERDE DAHA ETKİLİKAYAYÜREKLİ FORMUNU KORUYOR,UZAYAN MESAFELERDE DAHA ETKİLİ
Tarih : 05.07.2012 07:28  - Benzer Haberleri Göster

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 3 yaşlı safkan 5 Arap tayının birincilik mücadelesine sahne olan Nevzat Zaimoğlu Koşusu'nda birinciliğe uzanan Sahdun Kaya'nın KAYAYÜREKLİ (a.a. Özgünhan - Sada / TIGRES LIGHT) isimli safkanı oldu. Jokey Ömer Kaya ile start alan safkan çim pistteki 1400 metre mesafeli koşuda 1.32.84'lük derece gerçekleştirdi. Bugün Veliefendi Hipodromu'ndaki yedinci, yarış kariyerinin ise sekizinci startını alan safkan sergilediği performansla dördüncü birinciliğine ulaştı.

4 Temmuz Çarşamba günü düzenlenen koşudan (KV - 8 / S / DHÖW) BATURŞAH (Devirhan - Malibu Girl / MONARCH AH) ikinci olarak ayrılırken EFSANETAY (Bilgin - Ekin / ALKURUŞ.13) ile YOLALAN (Berkoş - İrmen / VOLGA.2) isimli safkanlar da tabelanın diğer sıralarını tamamladılar. Birincilik ikramiyesi 65.000 TL olan koşuda farklar 2 boy - 4 boy - burun şeklinde gerçekleşti.

Koşuyu kazanan atın sahibi adına Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol'a kupayı merhum Nevzat Zaimoğlu'nun oğlu Mehmet Zaimoğlu verdi. Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Uğur Alp Atan ile davetliler de katıldı.

NEVZAT ZAİMOĞLU

<SPAN style=


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim