IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

YENİ BİR ŞAMPİYON ADAYI  MI GELİYOR?YENİ BİR ŞAMPİYON ADAYI MI GELİYOR?
Tarih : 02.07.2012 06:59  - Benzer Haberleri Göster

Hüsamettin Tamer Koşusu'nu GAZZE kazandı

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1 Temmuz Pazar günü düzenlenen Hüsamettin Tamer Koşusu'nu kazanan, Adil Mert Kaya'nın GAZZE (d.e. Sri Pekan - Angels Song / MANILA) isimli safkanı oldu. Jokey Halis Karataş idaresindeki safkan 1.13.95'lik derece yaparak koşudan ayrıldı.

Yarış hayatına 4 Mayıs günü Veliefendi Hipodromu'nda start aldığı koşudaki elde ettiği ikincilikle başlayan safkan, bundan sonra katıldığı 3 startında da rakiplerine üstünlük sağlayarak üst üste kazanmayı başardı.

İki yaşlı safkan İngiliz taylarını buluşturan çim pistteki 1200 metre mesafeli koşuda (KV - 8 / S) EL GANADOR (Unaccounted For - Hanımkız / ALWAYS A CLASSIC) ikinci olurken, YAŞARCIK (Kaneko - Okeyci / MANILA) ile RESCATOR (River Special - Holycat / MOUNTAIN CAT) isimli safkanlar da tabelanın diğer sıralarını tamamladılar. Birincilik ikramiyesi 65.000 TL olan koşunun farkları, baş - uzak - baş şeklinde gerçekleşti.

Koşuyu kazanan atın sahibi Adil Mert Kaya'ya kupayı Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Can Güven verdi. Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Ömer Faruk Girgin ile TJK Yönetim Kurulu Üyesi A. Hücum Tulgar da katıldı.

HÜSAMETTİN TAMER

Hüsamettin Tamer, 1923 yılında İstanbul’da doğdu. Harp Okulu’nu bitiren Tamer, 1960 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi oldu. 1964 yılında İstatistik Şefi olarak Türkiye Jokey Kulübü’nde göreve başladı. 1974 yılında İstanbul Hipodrom Müdürü oldu. Hipodromlar Müdürü ve Teknik Büro Müdürü olarak görev yapan Tamer, Yönetim Kurulu Müşavirliği görevinde de bulundu.

Hüsamettin Tamer, 1979 yılında vefat etti. Hüsamettin Tamer’i anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle bir kez daha saygı ve rahmetle andık.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim