IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Uluslararası Ali Rıza Bey Koşusunu KENANACO kazandıUluslararası Ali Rıza Bey Koşusunu KENANACO kazandı
Tarih : 25.06.2012 09:28  - Benzer Haberleri Göster

24 Haziran Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda yaşanan yarış şenliğinin önemli halkalarından biri olan Uluslararası Ali Rıza Bey Koşusu'nu (Açık G2 / ULS-W) Turhan Çakar'ı KENANACO (Kaizbert - Leylo / Aknasip) isimli safkanı jokey Akın Sözen ile 1400 metre çim pistte 1.32.43'luk derece yaparak kazanmayı başardı.

Dört ve daha yukarı yaşlı 6 safkan Arap atının katıldığı koşuda, HILAL AL ZAMAN (Mencour - Amal Al Thania) ikinci, DARFUR (Bilgin - Malike.17 / Tolga) üçüncü, BURNING FANCY (Burning Sand - Sayquins And Lace / Sayhi Mc) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 140.000 TL. olan koşunun farkları ise 1/2 Boy - 1/2 Boy - 2 Boy şeklinde gerçekleşti.

KENANACO başarılı yarışlarına bir yenisini eklerken 72. startında 24. birinciliğine ulaştı. Kaizbert yavrusu safkan son olarak aynı pistte 3 Haziran Pazar günü gerçekleştirilen Sultanahmet Koşusu'nu (KV 8 / S / DHÖW) kazanmıştı.

Şeref tribününde gerçekleştirilen törende kazanan atın sahibi Turhan Çakar'a kupasını, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu verdi.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim