IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

GALATASARAY -TRABZONSPOR MAÇININ  HAKEMİ BELLİ OLDUGALATASARAY -TRABZONSPOR MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU
Tarih : 22.03.2012 05:53  - Benzer Haberleri Göster

Spor Toto Süper Ligde Galatasaray ile Trabzonspor arasında 25 Mart Pazar günü Türk Telekom Arena Stadında yapılacak dev maçı yönetecek isim açıklandı.

Spor Toto Süper Ligde Galatasaray ile Trabzonspor arasında 25 Mart Pazar günü yapılacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu dan yapılan açıklamaya göre, Cüneyt Çakırın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Tarık Ongun yapacak.

Türk Telekom Arenada saat 19.00da başlayacak maçın dördüncü hakemi ise Aytekin Durmaz.

ÇAKIR İLK KEZ..
Spor Toto Süper Ligi in 32.haftasında 25 Mart Pazar günü Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı yönetecek olan FIFA kokartlı İstanbul Bölgesi hakemi Cüneyt Çakır, ligde ilk kez iki takım arasında oynanacak olan bir karşılaşmayı yönetecek.

Bugüne kadar Trabzonsporun 24 maçında düdük çalan Cüneyt Çakır ile bordo-mavililer 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti. Karadeniz ekibi söz konusu maçlarda 39 gol atarken kalesinde ise 18 gol gördü.

Cüneyt Çakır, Galatasarayın ise bugüne kadar 17 maçında düdük çaldı. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılı takım 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Attığı 24 gole karşılık ise kalesinde 19 gol gördü.

ÇAKIR AFFETMİYOR
Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak olan müsabakayı yönetecek olan Cüneyt Çakır bu sezon 19 lig maçında düdük çaldı. Söz konusu maçlarda 86 sarı kart, 4 sarı karttan kırımızı kart ve 2 de direkt kırmızı kart gösterdi. 2 kez de penaltı noktasını gösterdi.

Avrupada önemli müsabakalarda da düdük çalan başaralı hakem sarı-kırmızılı takım ile bordo-mavili takımın ise bu sezon önemli maçlarında düdük çaldı.

Çakır, Galatasarayın Kayserisporu deplasmanda 2- 0 yendiği müsabaka ile yine deplasmanda Beşiktaş ile golsüz berabere kaldığı maçı yönetti. Cüneyt Çakır Trabzonsporun ise Manisaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı ve yine deplasmanda Fenerbahçeye 1-0 mağlup olduğu müsabakalarda görev yaptı.

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim