IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ACTIONMAX SAHALARA GERİ DÖNDÜACTIONMAX SAHALARA GERİ DÖNDÜ
Tarih : 11.06.2012 12:20  - Benzer Haberleri Göster

İstanbul Veliefendi Hipodromu'ndaki günün ilk kupalı mücadelesinde, 4 ve daha yukarı yaşlı 7 safkan İngiliz atı M. Alpay Özoğul Koşusu için piste çıktılar. Kum (sentetik) pistteki 1500 metre mesafeli koşuyu, Talip Öztürk'ün eküri safkanlarından ACTIONMAX (a.k. River Special - Harbinger / LOCKTON) 1.31.87 YAPARAK kazandı. Dört aylık bir aranın ardından jokey Halis Karataş ile bugün 52. startını alan safkan sergilediği performansla başarılarına bir yenisini daha ekleyerek 23'üncü birinciliğine ulaştı.

10 Haziran Pazar günü düzenlenen koşuyu (KV - 8 / S) BUENOS AIRES (Unaccounted For - Angelica / SPECTRUM) ikinci olarak koşuyu tamamlarken DOKU (Ocean Crest - Irish Victory / DANEHILL) ile STEP BY STEP (d.a. Mountain Cat - Committal / CHIEF'S CROWN) isimli safkan da tabelanın diğer sıralarını tamamladılar. Birincilik ikramiyesi 65.000 TL olan koşunun farkları, 4 boy - 1 boy - 1/2 boy şeklinde gerçekleşti.

Koşuyu kazanan atın sahibi adına Bahattin Dağ'a birincilik ödülünü Mehmet Uçan verdi. Seremoni padoğunda düzenlenen kupa törenine Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi A. Hücum Tulgar da katıldı.

M. ALPAY ÖZOĞUL

1937 yılında İstanbul'da doğan M. Alpay Özoğul, Shell Türkiye'den emekli olduktan sonra yaklaşık 20 yıl boyunca otomotiv yakıt pazarlama alanında çalıştı. 1960'lı yıllarda atçılık camiasıyla tanışan ve o tarihten itibaren atçılık camiasının içinde yer alan Özoğul, sahibi olduğu atlarla önemli yarışlar kazandı. Yetiştiricilik alanında da uzun süreli çalışmalar yapan M. Alpay Özoğul, 1993 yılında Asli Üyesi olduğu Türkiye Jokey Kulübü'nün Yönetim Kurulu'nda bir dönem görev aldı. 2007 yılında vefat eden M.Alpay Özoğul'u, anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle bir kez daha saygı ve rahmetle andık.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim