IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

NON STOP KALİTESİNİ BİR KEZ DAHA İSPATLADINON STOP KALİTESİNİ BİR KEZ DAHA İSPATLADI
Tarih : 10.06.2012 02:12  - Benzer Haberleri Göster

Yavru vatana manevi destek sunmak amacıyla ilk kez 1985 yılında düzenlenmeye başlanan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Koşusu'nun bu yılki galibi H. Uğur Sanver'in NON STOP (d.a. Luxor - Nazar / LEAR WHITE) isimli safkanı oldu. Jokey Gökhan Gökçe ile 1.35.44'lük derece gerçekleştiren safkan yarış kariyerine sığdırdığı 15. startında üst üste üçüncü birinciliğini kazanırken toplamdaki birincilik sayısını ise 8'e çıkardı.

75. Yıl Ankara Hipodromu'nda 9 Haziran Cumartesi günü düzenlenen çim pistteki 1600 metre mesafeli koşuda (Açık - A2) 9 safkan birincilik potosunu önde geçmek için mücadele ettiler. Bu önemli koşuyu DINARLI ALİ (Sri Pekan - Nizaly / RAINBOW QUEST) ikinci, SMERÇ (Ocean Crest - Knees To Knees / TAGULA) üçüncü ve AYDEMİRHAN (Strike The Gold - Charmy / SCENIC) isimli safkan da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 125.000 TL olan koşunun farkları, 2,5 boy - 1 boy - burun şeklinde gerçekleşti.

Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu,

YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim