IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

DONT STOP ME DURDURULAMIYOR.BAŞARIYA KOŞUYORDONT STOP ME DURDURULAMIYOR.BAŞARIYA KOŞUYOR
Tarih : 04.06.2012 06:54  - Benzer Haberleri Göster

İsmet İnönü Koşusu'nu DONT STOP ME kazandı

3 Haziran Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenen İsmet İnönü Koşusu'nu (Açık G2) Özen Adalı'nın DONT STOP ME (Unaccounted For – Silverine / Silver Deputy) isimli safkanı jokey Nurettin Şen ile 2000 metre çim pistte 2.01.15'lik derece yaparak kazanmayı başardı.

Dört ve daha yukarı yaşlı safkan 9 İngiliz atının katıldığı koşuda, MİTİCO (Red Bishop - Princess Galina / Spectrum) ikinci, UNCLE HARRY (Unaccounted For - Holycat / Mountain Cat) üçüncü, HANBEŞ (Mohan-Milagrose / Doyoun) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 140.000 TL. olan koşunun farkları ise Baş - 4,5 Boy - 1,5 Boy şeklinde gerçekleşti.

Adalı ekürisinin başarılı safkanı (6) DONT STOP ME 14. startında 7. birinciliğine ulaştı. Safkan son olarak aynı pistte 20 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen 19 Mayıs Koşusu'nu (G2) kazanmıştı.

İSMET İNÖNÜ
(1884-1973)

En büyük zevki ata binmek olan Ulu Önderimiz Atatürk'ün en yakın silah arkadaşı, Milli Mücadele Kahramanı İsmet İnönü, Türkiye Yarış ve Islah Encümeni'ni kurup, başkanı olarak Türkiye'de planlı ve programlı yarışçılık dönemini başlatmıştır. Cumhurbaşkanlığı döneminde devamlı hipodroma gelerek manevi himayesini esirgemeyen merhum İsmet İnönü, hem binicilik hem de at sahipliği yapmıştır. Ülkemizdeki en önemli koşu olan GAZİ Koşusu'nu 1930 yılında OLGO isimli safkanı ile kazanan ünlü Devlet Adamı İsmet İnönü'yü anısına düzenlenen koşu vesilesiyle bir kez daha rahmet ve saygıyla andık.<SPAN style=


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim