IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

MESSİ ADIM ADIM REKORA KOŞUYORMESSİ ADIM ADIM REKORA KOŞUYOR
Tarih : 20.03.2012 04:05  - Benzer Haberleri Göster

Barcelona kulübünün tarihteki en skorer ismi olmak için can atan Lionel Messiye bu hedefine ulaşma yolunda müjdeli bir haber geldi ve rekoru yakalamasına sadece 1 golü kaldı.

 

Henüz 24 yaşında olmasına rağmen inanılmazı başarmak üzere olan Messi, İspanyol ekipte birçok alanda olduğu gibi bir rekorun daha altına imza atmaya hazırlanıyor.

3 yıldır üst üste FIFA tarafından dünyada yılın futbolcusu seçilen ve harika performansını tüm hızıyla sürdüren Messi in, Barcelona forması altında attığı toplam gol sayısı 231.

Barcelona kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 1939-1955 yılları arasına damga vuran unutulmaz forvet oyuncusu Cesar Rodriguezin bordo mavili formayla attığı toplam gol sayısının 235 en 232ye çekildiği bildirildi.

Barcelona Kulübü İstatistik Birimi in, La Vanguardia gazetesiyle birlikte yaptığı geniş çaplı araştırma sonucunda, 1995 yılında hayatını kaybeden Cesar Rodriguezin bugüne kadar bilinen gol sayısının yanlış olduğunun kesinleştiği ve Katalan ekipte toplam 232 kez fileleri havalandırdığının resmileştirildiği bildirildi.

Arjantinli yıldız Messi, bu sezon İspanyol ekipte kaydettiği toplam 51 golle müthiş bir performans sergilemiş durumda...


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim