IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Galatasaray HakettiGalatasaray Haketti
Tarih : 03.06.2012 10:59  - Benzer Haberleri Göster
Galatasaray'ın bu sezon sezon sonuna kadar iyi mücadele ettiğini dile getiren Şahin, "Galatasaray'ı tebrik ediyorum" dedi. 


Fenerbahçe'de daha önce iki kez son maçta şampiyonluk kaybettiğini ve çok üzüldüğünü belirten Şahin, "Daha önce hem Denizli hem de Trabzon maçlarında şampiyonluk kaybettim. Bu iki maçın ardından da hayatımın en kötü günlerini yaşadım ve çok üzüldüm. Ancak bu kez öyle olmadı ve Galatasaray maçının ardından çok fazla üzülmedim. Taraftarımız bize inanılmaz sahip çıktı ve maçın ardından taraftarlarla yaptığımız sohbetlerde herkes bize bu sezon göstermiş olduğumuz mücadeleden dolayı teşekkür etti." dedi.
 

Yaşanan tüm olumsuz gelişmelere rağmen Fenerbahçe'nin bu sezon büyük bir mücadele ortaya koyduğunu ifade eden Şahin, "Galatasaray yarım puan farkla şampiyon oldu, onları tabii ki tebrik etmek durumundayız. Ancak biz de ortaya büyük bir emek koyduk ve yaşanan tüm olumsuz gelişmelere rağmen son haftaya kadar şampiyonluğu getirdik. Sezonu Türkiye Kupası ile kapattık ve taraftarımızı mutsuz ettiğimizi de düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. 


Emre Belözoğlu'nun takımdan ayrılmasına çok üzüldüğünü ifade Şahin, "Emre müthiş kariyerli bir futbolcu ve bunu 32 yaşında UEFA şampiyonu bir takıma transfer yaparak bir kez daha gösterdi. Yan yana oynamaktan büyük keyif aldığım bir isimdi, bizim için eksiklik olacak ama futbolda bu tarz durumlar olabiliyor" dedi.
 

Öte yandan, 3 kez şampiyonluğu son maçta kaybettiklerini belirten Selçuk Şahin, bu defa çok üzülmediğini söyledi. Lig TV'ye konuşan milli futbolcu, Galatasaray'ın da şampiyonluğu hak ettiğini dile getirdi. Emre Belözoğlu'ndan da övgüyle bahseden Selçuk, "Emre çok büyük oyuncuydu. Emekleri için teşekkür etmek lazım. 32 yaşında ama sıradan bir takıma değil, son UEFA şampiyonuna gitti." dedi. 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim