IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Koşusunun kayıtları belli olduGıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Koşusunun kayıtları belli oldu
Tarih : 28.05.2012 08:40  - Benzer Haberleri Göster

75. Yıl Ankara Hipodromu’nda 2 Haziran Cumartesi günü 64’üncüsü düzenlenecek olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Koşusu’nun kayıtları bugün belli oldu. Safkan Arap atlarına mahsus, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Koşusu’na 8 safkanın kaydı yapıldı.

75. Yıl Ankara Hipodromu’nda aynı gün bir diğer önemli mücadelesi ise Türk Edebiyatı’nın usta şairlerinden, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy Koşusu’nda yaşanacak. Üç yaşlı safkan İngiliz taylarının katılacağı koşuya ise 12 safkan kayıt oldu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Koşusu (Açık – G1 / TR / DHÖ)

Dört ve daha yukarı yaşlı safkan Arap atlarının bu önemli koşusu 64’üncü kez start alacak. Çim pistteki 2400 metre mesafeli koşuya kaydı yaptırılan safkanlar arasında; geçen yılın galibi olan İhsan Altın’ın ONURKAAN, geçen yılki koşunun ikincisi olan Erdal Öztürk’ün BESLENEY ile aynı koşudan dördüncülükle ayrılan Davut Kaya’nın GÖKTEKİN’in yanı sıra Ufuk Karan’ın AKSİ ÇOCUK, Selma Gülerce’nin BOZYİĞİT, İlhan Güçlü’nün DARBE, Nurbiye Gülerce’nin geçen yılın Niğbolu Koşusu galibi safkanı DARFUR ile bu seneki koşunun en genci olan Gülnur Gülerce’nin KOCAEROL yer alıyor.

Mehmet Akif Ersoy Koşusu (Açık – G2)

75. Yıl Ankara Hipodromu’nda günün bir diğer önemli mücadelesinde ise 3 yaşlı safkan İngiliz tayları Gazi Koşusu öncesi uzun mesafeli koşuda güçlerini sınayacaklar. Çim pistte 2200 metre mesafeli koşuya; Salih Coşkun’un ÇİFT OKEY, Oğuz Yalçın’ın DOMINO EFFECT, Özen Adalı’nın FORT LAUDERDALE, Abdullah Ataş’ın KAFKASLI, İsmet Çakmakoğlu’nun KING DROK, Veysel Kahraman’ın KOPENHAG, Müthiş Ölçer’in KÖYLÜM, Mehmet Ün’ün KRONOS, İ. Hayati Tuğdaş’ın SERKAN BEY, Vedat Sönmez’in STAR OF MELİH, G. Dilek Emirsoy’un TOROK ile V. İbrahim Aracı’nın TORUK MACTO isimli safkanları kayıt edildi.

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim