IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Mehmet Anuş Sel KoşusuNU STEP BY STEP kazandıMehmet Anuş Sel KoşusuNU STEP BY STEP kazandı
Tarih : 19.05.2012 05:55  - Benzer Haberleri Göster

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 18 Mayıs Cuma günü düzenlenen Mehmet Anuş Sel Koşusu'nu, Oğuz Yalçın'ın STEP BY STEP (d.a. Mountain Cat - Commital) isimli safkanı jokey Mehmet Kaya ile 1.29.17'lik derece yaparak kazandı. Yarış kariyerindeki 27'inci startını alan safkan sergilediği performansla üst üste ikinci toplamda da dördüncü birinciliğine ulaştı.

Kum (sentetik) pistteki 1500 metre mesafeli koşuya (KV - 6) dört ve daha yukarı yaşlı 7 safkan İngiliz atı katıldı. Son metreleri başa baş mücadeleye sahne olan koşudan WOLF BLOOD ikincilikle ayrılırken SOYLU ile KAFKAS isimli safkanlar da tabelanın diğer sıralarını tamamladılar. Birincilik ikramiyesi 44.000 TL olan koşunun farkları boyun - 1 boy - uzak şeklinde gerçekleşti.

MEHMET ANUŞ SEL

77 yaşında hayata gözlerini yuman Mehmet Anuş Sel, 50 yılı aşkın süre at sahipliği ve at yetiştiriciliği yapmış, hayatını Türkiye Jokey Kulübü Atçılık camiasına adamıştır. Türk atçılığının gelişmesi, başarılı atların, at sahiplerinin, jokey, apranti, antrenör ve seyislerin yetişmesine büyük katkılar sağlamıştır. Atçılık ve at sevgisi Sel için bir yaşam tarzı olmuştur.

Geçtiğimiz sene vefat eden Mehmet Anuş Sel’i anısına düzenlenen bu koşu vesilesi ile bir kez daha saygı ve rahmetle andık.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim