IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

MELO İÇİN SON TEKLİFMELO İÇİN SON TEKLİF
Tarih : 18.05.2012 10:45  - Benzer Haberleri Göster

G.Saray'da yönetim Fatih Terim'in isteğiyle Felipe Melo'nun tapusunu almak için Juventus'a 7 milyon euro'luk teklif iletti.

G.Saray ile İtalyan ekibi arasında bulunan opsiyon gereği 13 milyon euro'ya G.Saray'ın malı olacak Melo için Juventus'un ilk cevabı olumsuz oldu. Juventus'un G.Saray'a gönderdiği cevap metninde,'Son teklifiniz buysa, Melo için diğer takımlarla görüşmeler başlayacaktır' denildi.

Yönetim Terim'in isteğiyle, 'evet son teklifimiz' cevabını İtalyan ekibine iletti. Juventus, G.Saray'ın resti üzerine Melo için diğer taliplerle görüşmelere başlarken, Terim'in Melo için önerilen rakamın üzerine kesinlikle çıkılmaması talimatı verdi.

Terim'in Melo için görüşmelerde bulunan yöneticilere, 'Çok yüksek paraya aldıkları için iyi fiyata satmak istiyorlar. Acele etmeyin. Kimse Juventus'a Melo için o parayı vermez. Juventus, kuzu kuzu istediğimi rakamı kabul edecekl' dedi.

G.Saraylı yöneticilerin tek korkusu ise F.Bahçe'nin devreye girerek Melo'nun tapusunu alma olasılığı. Terim burada da söz aldığı Melo'ya güveniyor.

KAYNAK: internethaber.com


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim