IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BEŞİKTAŞTA KARAR VERİLİYORBEŞİKTAŞTA KARAR VERİLİYOR
Tarih : 14.05.2012 09:52  - Benzer Haberleri Göster

Beşiktaş'ta teknik direktör belirsizliği bugün netlik kazanıyor. Yönetim yapacağı toplantıyla birlikte yeni hoca konusundaki kararsızlığı ortadan kaldıracak. Gelen ilk haberler, Tayfur Havutçu'yla yolların ayrılacağı yönünde...

Sezonu dördüncü sırada tamamlayan Beşiktaş’ta senenin sona ermesiyle birlikte yeniden yapılanma için düğmeye basıldı. Takımın ortaya koyduğu futboldan fazlasıyla rahatsız olan yönetim, gelecek sezon aynı tablonun yaşanmaması için çalışmalara bugünden itibaren başlıyor. İlk olarak teknik direktör belirsizliğinin ortadan kaldırılacağı belirtildi. Bugün yapılacak toplantıda, ilk madde olarak takımı yeni sezonda kimin çalıştıracağı konusunda son sözün söyleneceği kaydedildi.

En güçlü aday Biliç

Toplantı öncesinde yöneticilerin genel olarak Tayfur Havutçu’nun performansından memnun kalmadıkları ve yeni bir isimle yola çıkma görününü benimsedikleri konuşuluyor. Şike süreci ve Süper Final’deki performans sonrasında oldukça yıpranan Havutçu’yla devam etmeyi düşünmeyen idarecilerin yeni isimler üzerinde durduğu bildirildi. Beşiktaş’taki teknik direktör adayları arasında bir adım öne çıkan isim Slaven Biliç... Hırvat çalıştırıcının yanı sıra Mustafa Denizli, Rıza Çalımbay, Samet Aybaba, Louis van Gaal ve Ralf Rangnick’in de adı kulislerde dolaşıyor. Beşiktaş Yönetimi teknik direktör sıkıntısını aştıktan sonra kadoya neşteri vuracak.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim