IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

FENERBAHÇE Mİ?GALATASARAY MI? TEKNİK PATRONLAR HAZIRFENERBAHÇE Mİ?GALATASARAY MI? TEKNİK PATRONLAR HAZIR
Tarih : 12.05.2012 06:06  - Benzer Haberleri Göster

Terim tarihin eşiğinde!

Fatih Terim, Süper Lig'de rekorun eşiğinde. Galatasaray'ın ipi göğüslemesi halinde deneyimli çalıştırıcı kariyerinde 5. kez mutlu sona ulaşacak ve lig tarihinin en fazla şampiyonluk gören teknik adamı olacak. Terim ayrıca Galatasaray'daki 13. kupasını kazanacak.

Galatasaray'ın şampiyonluğu teknik direktör Fatih Terim'in rekoru olacak. Sarı kırmızılı takım, Kadıköy'den istediği sonuçla dönerse deneyimli çalıştırıcı lig tarihinde en fazla şampiyonluk kazanan teknik direktör unvanını alacak.Galatasaray'da göreve geldiği ilk dönemde 1996-1997 ile 1999-2000 sezonları arasında üst üste 4 kez zirvede tamamlayan Terim, 5. kez bu mutluluğu yaşamış olacak. Kariyerinin 5. lig şampiyonluğu için ter döken Terim, Galatasaray ile mutlu sona ulaşması halinde, Trabzonspor'un başında 4 şampiyonluğu bulunan Ahmet Suat Özyazıcı'yı da geçerek tek başına zirveye çıkacak.

Kadıköy'de şampiyonluk gelirse Fatih Terim Galatasaray'ın başında 13. kupasını da kaldırmış olacak. Deneyimli teknik adam sarı kırmızılı takımda daha önce 4 şampiyonluğun yanı sıra, 3 TSYD kupası, 2 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 1 kez de Türk futbol tarihinin ilk Avrupa Kupası olan UEFA Kupası'nı kazanmıştı.

Kocaman rekora yürüyor!

Fenerbahçe şampiyon olursa Aykut Kocaman, sarı lacivertlilerde üst üste iki şampiyonluk yaşayan ilk Türk teknik direktör olarak kulüp tarihine gececek. Kocaman ayrıca Didi ve Daum'dan sonra çifte zafer yaşayan 3. teknik adam olacak.Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun son haftasında Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe, rakibini yenip şampiyon olursa, teknik direktör Aykut Kocaman adını bir kez daha kulüp tarihine yazdıracak. Geçen sezon göreve geldiği Fenerbahçe'yi şampiyon yapan Kocaman, bu sezon başarısını tekrarlarsa sarı lacivertlilerde çifte zafer yaşayan ilk Türk teknik direktör olacak. Mustafa Denizli'den sonra Fenerbahçe'yi şampiyon yapan ilk Türk çalıştırıcı olan Kocaman, ayrıca Didi ve Daum'un başarısını yakalayacak. Fenerbahçe Brezilyalı teknik adam Waldeira Didi ile 1973-74 ve 1974-75 sezonlarında, Alman teknik direktör Christopn Daum ile de 2003-04 ve 2004-2005 sezonlarında üst üste iki şampiyonluk kupasını kaldırmıştı. Bu sezon şampiyonluk halinde Kocaman, Fenerbahçede bu başarıyı tekrarlayan 3. isim olacak.kaynak:ntvspor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim