IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

GALATASARAY İÇİN HİÇ ADİL DEĞİLGALATASARAY İÇİN HİÇ ADİL DEĞİL
Tarih : 10.05.2012 07:34  - Benzer Haberleri Göster

Galatasaray için adil değil"

Başkan Fikret Orman, eski adıyla Play-Off yeni adıyla Süper Final uygulamasından hoşlanmadığını açıkça ifade etti. Sözü Galatasaray’a getirip, onlar için adaletli olmadığını savundu.
Süper Final’in devam etmesini ister misiniz?
“Açık söyleyeyim, Play-Off’u çok sevmedim. Fikrimizi sorarlarsa söyleriz. Ben bu uygulamayı adil bulmuyorum. 35- 40 maç oynayacaksın. Hiç adil değil. Tamam, eğlenceli ve heyecanı artırabilir. Ama altını çiziyorum, adil değil. Samimi olmak gerekir; Beşiktaş açısından eğlenceli ve adil. Fenerbahçe için eğlenceli ve adil. Ama herkes için değil. Mesela Galatasaray için hiç adil değil. Ligin normal bölümünü açık puan farkıyla lider bitirip şimdi şampiyonluk için son maça kaldılar. Ve bu maç rakibinin sahasında.”
Stadınızın yapım süresi içinde Galatasaray ile Türk Telekom’da oynama izni konusunda görüştünüz mü? İnönü’deki derbi öncesi yemekte, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir’in sizi Saracoğlu’na davet etmesini nasıl karşıladınız?
“İnönü Stadı’nı yıkmak için daha uğraşıyoruz. Bu proje Beşiktaş için önemli. Türk Telekom Arena ile ilgili henüz net konular konuşmadık. İstanbul’daki tüm statlar Beşiktaş’ın alternatifleri arasındadır. Nihat Özdemir’in ‘Gelin stadımızda oynayın’ önerisi ise temennidir. Netlik kazanmış bir şey değil. Her konuştuğumuz mevzu gerçek olacak diye bir şey yok. Sohbetteki bir temennidir. Özdemir bu daveti yaptı diye belki taraftarı karşı çıkmıştır. Ama temenni de olsa tabii beni sevindirdi. Ben de aynı şeyi onlar için yapardım.” [1]
İstanbul’da bir stat daha var ve sizin orada oynamanız konusunda problem çıkacağını sanmıyorum. Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili düşünceniz nedir? “
Net: Olimpiyat Stadı’nı istemem.”
Yiyeceğim dayağın hesabını yapmıyorum
Beşiktaş’ta UEFA ile mali konularda adeta ip üstünde yürürken, yıpranabileceğinizin hesabını hiç yaptınız mı?
“Kavgada yumruk aranmaz. Ben zaten mizaç olarak kavgacı ve iddialı birisiyim. Ama kavgaya giriyorsan, yiyeceğin yumruğun hesabını yapmayacaksın. O dakikadan sonra dayak yiyecek miyim yemeyecek miyim diye düşünmem.” [1]
Beşiktaş için ne gibi projeleriniz var?
“Elbette projelerimiz var. Somut projeleri miz olunca, maddi durumu iyi olan Beşiktaşlılardan yardım alacağız. Şimdiye kadar kimseden bir şey istemedik. Beşiktaş’ta somut bir şeyler ortaya koyup isteyeceğiz. Bağış değil tabii.. Şimdi paylaşacağım bir proje ise yok. Kafamda oluşmadı daha planlarım. Kesinlik olmadan kimseyle paylaşmam. Konuşmak kolay çünkü. Prensibim oluşmadan konuşmamak.”
Quaresma kararını Havutçu verecek
[1]Quaresma ücretini indirmeye razı olduğunu ve Beşiktaş’ta kalmak istediğini beyan etti. Portekizli yıldızla devam edecek misiniz? İndirim teklifini nasıl karşıladınız?
“Quaresma’nın kalıp kalmayacağı kararını önce takımımızın teknik direktörü Tayfur Havutçu verecek. Quaresma’nın maliyetine bakarız, teknik direktörün raporunu masaya koyarız, sonra yönetim kurulu olarak kararımızı veririz.” (Başkan Orman Quaresma ile ilgili renk vermemeye çalışsa da, camiadan sızan haberlere göre ücretinde indirim yapma teklifi bile Beşiktaş’a cazip gelmiş değil. Bir Rus kulübüne Quaresma’nın satılıp hem maliyetinden kurtulunması hem de kulübün kasasına para girmesi hedefleniyor. Ancak bu karar için sezon sonu bekleniyor.)

[1]Beşiktaş’ın 15 yabancı futbolcusu var. Yabancı kontenjanının düşürülmesi için bir talebiniz olacak mı?
“Yabancı sayısı zaten büyük ihtimalle değiştirilecek. Bunu destekliyorum. Bizler işadamı olarak üretim yapıyoruz ve yurtdışına yolluyoruz. Çok değil, 20-25 milyon dolarlık ihracatlar yapıyoruz. Bunu yaparken çektiğimiz çok sıkıntı var. Ülkeye döviz sokmak için akla karayı seçiyoruz. Ama bir futbolcu geliyor, bütün döviz bir anda uçup gidiyor. Bu paralar boşuna gitmemeli. Yazık, ülkeye de kulüplere de.”

 Kaynak:ajanspor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim