IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

UEFA KUPASI FİNALİNDE KADROLAR BELLİ OLDUUEFA KUPASI FİNALİNDE KADROLAR BELLİ OLDU
Tarih : 08.05.2012 02:00  - Benzer Haberleri Göster
Atletico Madrid ile Athletic Bilbao arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi final karşılaşmasıyla birlikte, Avrupa'nın 2 numaralı kupasında 9. kez bir final maçında aynı ülkenin 2 takımı kapışacak.
Romanya'nın Başkent'i Bükreş'teki National Arena Stadı'nda TSİ 21:45'te başlayacak ve NTV'den naklen yayınlanacak karşılaşmada Alman HAKEM Wolfgang Stark düdük çalacak ve 2011-2012 sezonunun şampiyonu belli olacak.
2009-2010 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'ni müzesine götüren Atletico Madrid, 1961-1962'de de Avrupa Kupa Galipleri Kupası şampiyonu olmuştu.
1973-1974 sezonunda ise Şampiyon Kulüpler Kupası'nda finale kalma başarısı gösteren Madrid temsilcisi, Bayern Munich ile oynanan ilk maçın 1-1 berabere bitmesinin ardından o zamanki statü gereği tekrarlanan finalin 2. maçında ise rakibine 4-0'lık skorla boyun eğmişti.
Avrupa arenasındaki önceki en büyük başarısını 1976-1977 sezonunda UEFA Kupası'nda final oynayarak elde eden Athletic Bilbao ise, ilk maçta 1-0 yenildiği Juventus'u evinde 2-1 mağlup etmesine rağmen averaj kuralı gereği kupayı İtalyan rakibine kaptırmıştı.
2007'de penaltılara kalan ve Sevilla'nın Espanyol'u devirip kupaya uzandığı UEFA Kupası finalinin ardından, Avrupa'nın 2 numaralı kupası yine İKİ İspanyol takımının kapışmasına SAHNE olacak.
KADROLAR BELLİ OLDU
Dev final öncesinde iki takımın da maç kadroları belli oldu.
Atletico Madrid: "Courtois, Sergio Asenjo, Godin, Antonio Lopez, Filipe Luis, Dominguez, Luis Perea, Miranda, Mario Suarez, Salvio, Arda Turan, Assunçao, Gabi, Koke, Juanfran, Diego, Adrian Lopez, Falcao, Pizzi."
Athletic Bilbao: "Iraizoz, Toquero, Aurtenetxe, Amorebieta, San Jose, Iturraspe, Llorente, De Marcos, Gabilondo, Raul, Susaeta, Iraola, Inigo Perez, Muniain, Ander Herrera, Ekiza, Javi Martínez, Ibai."

MUHTEMEL 11'LER:
Atletico Madrid: Courtois, Juanfran, Miranda, Godin, Filipe, Suarez, Gabi, Adrian, Diego, Arda Turan, Falcao

Athletic Bilbao: Iraizoz, Iraola, Javi Martinez, Amorebieta, Aurtenetxe, De Marcos, Iturraspe, Herrera, Susaeta, Muniain, Llorente


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim