IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

AVNİ AKERDE TAMAM MI?DEVAM MI?AVNİ AKERDE TAMAM MI?DEVAM MI?
Tarih : 06.05.2012 07:15  - Benzer Haberleri Göster

Süper Final'de Fenerbahçe, Avni Aker'de karşılaşacağı Trabzonspor'u yenerek, şampiyonluk iddiasını son haftaya taşımak istiyor. Trabzonspor ise rakibini bu sezon ilk defa mağlup ederek, şampiyonluk umutlarını sonlandırmak istiyor.Süper Final'de Fenerbahçe, Avni Aker'de karşılaşacağı Trabzonspor'u yenerek, şampiyonluk iddiasını son haftaya taşımak istiyor. Trabzonspor ise rakibini bu sezon ilk defa mağlup ederek, şampiyonluk umutlarını sonlandırmak istiyor.Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 5. hafta maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu sezon en önemli deplasman maçına çıkıyor. Zorlu mücadele saat 19:00'da başlayacak.

Süper Final'de ilk 3 maçını kazanarak, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 2'ye düşüren Fenerbahçe, ezeli rakibinin Trabzonspor ile berabere kaldığı 4. haftada deplasmanda Beşiktaş'a yenilerek liderlik fırsatını değerlendirememişti.Sarı-lacivertliler, Trabzon'dan 3 puanla dönerek, son hafta kendi sahasında Galatasaray ile yapacağı maça şampiyonluk için çıkmayı hedefliyor.

PUAN KAYBEDERSE ŞAMPİYONLUK ŞANSI BİTEBİLİR
Fenerbahçe, Trabzon deplasmanında puan kaybederse şampiyonluk iddiası kalmayabilir.Sarı-lacivertlilerin yenilmesi durumunda, Galatasaray Beşiktaş ile berabere kalsa bile puan farkını 4'e çıkaracak ve şampiyonluğunu ilan edecek.Fenerbahçe, Trabzonspor ile berabere kalır, sarı-kırmızılılar yarın kazanırsa, ''Cim Bom'' yine 1 hafta önce şampiyonluğu garantileyecek.Fenerbahçe'nin kazanması durumunda ise şampiyon son hafta Kadıköy'de Galatasaray ile yapacakları maçta belli olacak.

ALEX YOK, GÖKHAN VE VOLKAN KADRODA
Fenerbahçe'de Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda oynayacağı Trabzonspor maçı kadrosuna sakatlığı bulunan Alex alınmadı.Hafif sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve kaleci Volkan Demirel ise Trabzon'a götürüldü.

TRABZONSPOR BU SEZON İLK PEŞİNDE!
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Trabzonspor, rakibi karşısında galibiyeti hedefliyor.Süper Final'de 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak Beşiktaş'ın 1 puan önünde 3'üncü sırada yer alan bordo-mavililer, Fenerbahçe'yi mağlup ederek lig 3'üncülüğü yolunda puan kaybetmek istemiyor.Normal sezonun ilk maçında Fenerbahçe karşısında deplasmanda 1-0 mağlup olan, ikinci maçında 1-1'lik beraberlik elde eden, Süper Final'de ise 2-0 kaybeden Karadeniz ekibi, kazanması halinde güçlü rakibi karşısında bu sezon ilk galibiyetini elde etmiş olacak.

BURAK SİFTAH PEŞİNDE
Ligde 32 golü bulunan ve en son normal sezonun 33'üncü haftasındaki Fenerbahçe maçında gol atan bordo-mavili futbolcu, Süper Final'deki ilk golünü atmaya çalışacak.Ligin son haftasındaki Orduspor maçının ardından Süper Final'deki Fenerbahçe maçında burnu kırılan ve ameliyat olduktan sonra Beşiktaş ile Galatasaray ilk oynanılan maçlarda takımdaki yerini alamayan, geçen hafta sarı-kırmızılı takım ile yapılan ikinci maçla sahalara dönen Burak Yılmaz, bordo-mavili takımın en büyük gol ümidi olacak.

MUSTAFA'NIN YERİNE GLOWACKİ
Trabzonspor'da Galatasaray maçında sakatlanan Mustafa Yumlu'nun yerine Polonyalı savunma oyuncusu Arkadaiusz Glowacki'nin ilk 11'de takımda yer alması bekleniyor.En son normal sezonun 22'inci haftasındaki Eskişehirspor maçında sahaya çıkan tecrübeli oyuncu, ligde 16 hafta sonra ilk 11'de sahaya çıkmış olacak.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim