IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ŞAMPİYONLUK HESAPLARIŞAMPİYONLUK HESAPLARI
Tarih : 02.05.2012 06:44  - Benzer Haberleri Göster

Şampiyonluk dersi!

Süper Finalde bu akşam Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, yarın Fenerbahçe in Beşiktaş deplasmanında puan kaybı yaşaması halinde Pazar günü TT Arenada Beşiktaş derbisini kazanıp şampiyonluğunu ilan etme hesapları yaparken, Floryada şampiyonluk kutlaması için organizasyon yapılmaması kararı alındı.
Süper LiGin 31. Haftasında F.Bahçe deplasmanından 2-2 beraberlikle dönen ve Florya Tesisleri de taraftarıyla kutlama yapan sarı-kırmızılı teknik heyet ve futbolcular, o gecenin ardından önce Türkiye Kupası a veda etmiş ardından evinde Trabzonspor ile berabere kalarak iki önemli puan kaybetmişti.
Teknik direktör Fatih Terimin yöneticilerle yaptığı görüşmede Şampiyon olalım yine en güzel kutlamayı biz yaparız. Oyuncuların konsantrasyonunun bozulmaması için, Pazar günü Arenada ekstra bir organizasyon yapılmasın dediği, futbolcularına da Biz kendi maçlarımızı kazanalım, yeter 
 şeklinde konuştuğu öğrenildi. UltrAslaNn Pazar günü TT Arenada oynanacak Beşiktaş derbisinde şampiyonluk kutlaması için herhangi bir hazırlık yapmadığı da ifade edildi.

F.BAHÇE YARIN PUAN KAYBEDERSE...
G.Saray, bu akşam Trabzonu mağlup eder, F.Bahçe, yarın akşam İnönü Stadı dan 3 puanla çıkamazsa, sarı-kırmızılı takım Beşiktaşı Pazar günü TT Arenada devirdiği takdirde Süper Finalin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek ve 13 Mayıs a Kadıköyde ezeli rakibi F.Bahçe ile oynayacağı derbiye şampiyon olarak çıkacak.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim