IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

İNGİLTERENİN ŞAMPİYONU BELLİ OLUYORİNGİLTERENİN ŞAMPİYONU BELLİ OLUYOR
Tarih : 30.04.2012 02:49  - Benzer Haberleri Göster

BU MAÇA KALP DAYANMAZ...

İngiltere Premier Leaguede zirvenin en tepesindeki iki ekip karşı karşıya gelecek ve belki de şampiyon büyük ölçüde belli olacak.

Manchesterdaki Etihad Stadyumunda lig ikincisi Manchester City, lider Manchester Unitedı ağırlayacak. TSİ 22:00da başlayacak zorlu 90 dakikayı Andre Marriner yönetirke yardımcılıklarını Adam Watts ve Mick McDonough yapacak. Dördüncü hakem olarak ise saha kenarında Michael Jones bulunacak.

 

MANCHESTER CİTY CEPHESİ

Karşılaşma öncesinde Manchesterın mavi yakasında hesaplar sadece üç puan üzerine kurulu. Unitedın üç puan gerisinde ligin ikinci sırasında yer alan City için olası bir yenilgi demek şampiyonluk umutları nın başka baharlara kalması anlamına gelebilir.

Cityde sakatlığı bulunan Micah Richardsın iyileştiği ve takımdaki yerini alabileceği belirtildi. Federasyon tarafından 3 maç cezası bulunan Mario Balotelliden bu maçta da yoksun kalacak mavilerin gol yollarındaki silahları iki Arjantinli Carlos Tevez ve Sergio Agüero olacak.

 

MANCHESTER UNİTED CEPHESİ

Uzunca bir süre ligi geriden takip eden ve City in puan kayıplarından iyi faydalanarak liderliği alan bir daha da bırakmayan Kırmızı Şeytanlar ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada kendi sahasında 6-1 yenilerek adeta bir hezimete uğrayan United hem galibiyeti hem de şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyerek rövanşı sert bir şekilde almanın peşinde.

Kırmızı Şeytanlarda mücadele öncesinde sakatların çokluğu ise can sıkan bir konu olarak göze çarpıyor. Nemanja Vidic, Darren Fletcher ve Andersonun forma giymesi beklenmeyen karşılaşmada sakatlıktan çıkan Nani ve Jonny Evansın ise sahadaki yerlerini alabilecekleri düşünülüyor

 

MANCHESTER CİTY
Hart
Richards
Kompany
Lescott
Clichy
Yaya Toure
Barry
David Silva
Tevez
Nasri
Agüero

MANCHESTER UNİTED
De Gea
Smalling
Ferdinand
Evans
Evra
Valencia
Carrick
Scholes
Nani
Ronny Welbeck


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim