IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

DERBİDE GERGİNLİK NERDE FUTBOLDERBİDE GERGİNLİK NERDE FUTBOL
Tarih : 30.04.2012 06:19  - Benzer Haberleri Göster

FENERBAHÇE 2-1 BEŞİKTAŞ

Fenerbahçe, Süper Final Şampiyonluk Grubu da Beşiktaşı 2-1 yenmeyi başardı! Kadıköyde önce Beşiktaşı 1-0 öne geçiren Egemen, ilerleyen dakikalarda topu bu kez kendi ağlarına gönderip maçın kader adamı oldu! Diğer golse Stoch an geldi!

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu un 3. haftasında ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş, Kadıköyde karşı karşıya geldi.Fenerbahçe, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu da Beşiktaşı 2-1 yenerek 3 e 3 yaptı.Sarı-lacivertliler, şampiyonluk grubundaki 3. maçında siyah-beyazlı ekip karşısında aldıkları bu galibiyetle, Galatasaray ile tutuştuğu şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürdü.

Süper Finale Trabzonspor karşısında Kadıköyde aldığı 2-0lık galibiyetle başlayan, Galatasarayı Türk Telekom Arenada 2-1 mağlup eden sarı-lacivertliler, Kadıköydeki ikinci maçında Beşiktaş karşısında da 3 puana ulaştı.

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 43e yükselterek, 45 puanlı lider Galatasarayı 2 puan geriden takibini sürdürdü.

Süper Finale çok iyi bir başlangıç yaparak moral kazanan Fenerbahçe, Süper Finalde puanla tanışamayan Beşiktaşın mücadelesi oldukça tempolu başladı. Mücadeleye etkili başlayan Fenerbahçe savunmasını önde kurarak oyunu rakip yarı alana yıkmayı denedi.Alex, Emre ve Sowdan yoksun sahada yer alan Fenerbahçe, kanat organizasyonları ile etkili ataklar geliştirdi. Beşiktaş ise Quaresma ve Fernandes ile etkili olmaya çalıştı.Rakibine göre daha kritik bir maça çıkan Fenerbahçe, ilk dakikadan itibaren baskı kurmaya çalıştı. Nitekim sarı-lacivertli ekip, kurduğu baskıyla rakip savunmanın hata yapmasını sağlarken, 7. dakikada Cristian ile pozisyonu değerlendiremedi. Kaleci Volkanın sakatlığı sırasında maç 8 dakika dururken, Fenerbahçe in hızı yavaşlamadı. Orta sahada rakibin fazla baskı yapmamasıyla iyi paslaşan ev sahibi takım, hücumda ise etkili noktalara topu götüremedi. Sarı-lacivertli ekip, zaman zaman da duran toplardan pozisyon aradı.Beşiktaş ise geriden sürpriz toplarla savunmanın arkasında Eduyu topla buluşturmak istedi. Ancak bu oyuncu ağır kalınca Beşiktaş adına pozisyon çıkmadı. Orta sahada yeterince baskı yapmayan ve Ernsti de savunmanın hemen önünde oynatan siyah-beyazlı ekip, rakibine yeterince baskı kuramadı. Beşiktaş a bunun yanında kanatlarda görev yapan Simao ile Quaresma hücumda önceki haftalarda olduğu gibi gereken katkıyı veremediler.

Volkan patlaması!

Beşiktaş maçında dizinden önemli bir sakatlık geçiren Fenerbahçe in başarılı kalecisi Volkan Demirel, Edu un özrünü kabul etmediğini söyledi, çarpıcı iddialarda bulundu...

Sahada 8 dikiş atıldı, içeride doktor yarayı temizleyip 9 dikiş daha attı. Rakip oyuncu vidalı krampon giymiş olsa futbol hayatım büyük sıkıntıya girerdi. Kramponu sabitti, vidalı olsa ayağı nereme gelirse gelsin hastanedeydim”.

“Tekrar tekrar pozisyonu izlesinler. Bazı şeylere çok bakıyorlar, buna da baksınlar.. Ben topu aldığım halde rakip kendisini sakınmıyor. Özür dilemiş olabilir, özrünü kabul etmiyorum. Bu farklı bir pozisyon farklı bir düşünce. Galip gelmek bu acıyı biraz dindirdi, mutluluğum acıyı dindirdi. Şuan sıcağı sıcağına bir şey söylemek istemiyorum, yarın röntgene gireceğim. İnşallah sağlığım el verdiği sürece oynamak istiyorum”

“Rüştü ağabey, İbrahim yanıma gelenler oldu o anda. Bizim takım zaten tamamen başımdaydı. Futbol centilmenliktir. Bu tarzı şeylerle oyuncular büyüyor. Rüştü ağabeyin zaten Türk futbolundaki büyülüğünü herkes söylüyor. İbrahim’i, Egemen’i, Beşiktaşlı futbolcuları çok severim zaten. Mücadele de böyle olur. Aslanlar gibi mücadele ettiler bugün. Edu ile benim aramda bir mücadele geçti sonuçta ama, bence rakip ayağını çekmedi, ayağını sakınmadı.. Hakem sarı kart gösterdi ama isteyerek yapmadıysa sarı da vermemesi lazımdı. Benim yorumum kırmızı kart olmalıydı. Ancak neticesinde bunlar geride kaldı. Galip olmasak konuşurdum çünkü kaldıramam bazı şeyleri. Susuyoruz, şampiyon olduktan sonra konuşuruz”.

KAYNAK:AJANSSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim