IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

İDDAACILAR BURAYA BU MAÇLARA DİKKATİDDAACILAR BURAYA BU MAÇLARA DİKKAT
Tarih : 29.04.2012 07:53  - Benzer Haberleri Göster

BU MAÇLARA İDDAA OYNAYACAKLARA DİKKAT

1. 396 Feyenoord - Alkmaar: son  10 kez karşılaşmalarında, 5 maçı az alkmaar ,2 maçı Feyenoord vede 3 maç berabere sonuçlanmış,2 takımda maç öncesi 61 er puanla az alkmaar 2. feyenoord ise 2 sırada iki takımda bitime 3 hafta kala Ajaxın puan kaybetmesini bekliyorlar,2.lik için hollanda liginde büyük kapışma söz konusu ,maç eksiklerine baktığımızda ise Feyenoord ; Karim El Ahmadi (orta saha),Kaj Ramsteijn (defans),John Guidetti(forvet),Guyon Fernandez(forvet)

Az alkmaarda ise Celso Ortiz Gamarra(orta saha),Niklas Moisander(defans),Nick Viergever(defans),Roy Beerens (forvet) oynamıyacak durumdalar,iki takım son maçlarınıda kazandılar.

2. 413 Zaragoza - Athletic Bilbao: son 10 kez karşılaşmalarında, 3 kez Zaragoza ,4 kez A.Bilbao vede 3 maç berabere tamamlanmış,5 maç alt ,5 maç üst olmuş,İspanya Laligada bitime 4 hafta kala R.Zaragoza matematiksel olarak şansı olsa gözükmekte olsada takım ligden düşmüş görünmekteler vede hiç şansları kalmamış gibi,A.;Bilbao ise UEFA kupası finaline çıkmış durumda ,ligde ise  ilk 5 için mücadele ediyorlar,son maçlarda Zaragoda mallorca deplasmanında 1-0 kaybetti,A.bilbao ise UEFA kupası maçında evinde S.Lizbonu 3-1 yendi.Zaragozada oynaması şüpheli iki oyuncu var bunlar.;Carlos Aranda ve Ivan Obradovic.

A.Bilbaoda ise Jon Aurtenetxe (defans) SArı kart cezalısı,Aitor Ocio Carrion(defans),Xabier Castillo(defans),Inigo Perez(orta saha) oynamıyacaklar.

3.446 Fenerbahçe - Beşiktaş:  son 10 maçta  6 kez Fenerbahçe ,2 kez Beşiktaş vede 2 kez maç berabere bitmiş,6 maç üst ,4 maç alt bitmiş,süper final maçında ,sakat ve EKSİKLER GÖZE çarpmakta Fenerbahçede Moussa Sow (adele yırtığı),Emre Belözoğlu(maçtan men),alex (sakatlık),Sezer Öztürk(şüpheli) durumundalar.

Beşiktaşta ise Hugo Almeida (maçtan men),Tomas Sivok(ayak bileği),Tanju Kayhan(ameliyat),Necip Uysal(arka adele sakatlığı) eksikleri bulunamakta.son maçlarında FENERBAHÇE Galatasarayı 2-0 yendi Beşiktaş ise Trabzonspora 1-0 yenildi.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim