IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

GAZİ KUPASI KOŞUSUNA DOĞRUGAZİ KUPASI KOŞUSUNA DOĞRU
Tarih : 29.04.2012 07:03  - Benzer Haberleri Göster

Gazi Koşusu adayı taylar, 29 Nisan Pazar günü Veliefendi Hipodromu’nda yine önemli sınavlara çıkacaklar. Üç yaşlı İngiliz safkanlarının dişileri Nadas, erkekleri ise Cihangir Koşuları’nda mücadele edecek.                                                                 

Nadas Koşusu (KV 8 / S / D)

Dişi Tay Deneme ve Kısrak Koşuları’ndan önce dişi tayların güçlerini sınadıkları koşuya 9 tay katılacak. Çim pistte 1600 metrelik koşunun bu yılki birincilik ikramiyesi 65.000 TL olan koşuda; Air Born, Colombiana, Dansing River, Dinara, Marcatobianca, My Madonna, Prosecutor, Queen Amidala ve Volcanic Lady isimli safkanlar start alacaklar.

Cihangir Koşusu (KV 7 / E)

Üç yaşlı Erkek tayları için önemli koşulardan biri olan Cihangir Koşusu, çim pistte 1600 metrede 10 tayın katılımıyla gerçekleşecek. Koşunun bu seneki birincilik ikramiyesi ise 52.000 TL. Bu yılki koşuya Oil Men, Cihanım, Fire Of Karşıyaka, Fast Ocean, Inseption, King Of Persopolis, Moluhan, Sierra Blanca, Sundance Kit ve Torok isimli safkanlar iştirak edecekler.

Atilla Midillili Koşusu (KV 8 / S)

1997 yılında vefat eden Atilla Midillili adına düzenlenecek koşuda ise dört ve yukarı yaşlı İngiliz safkanları mücadele edecekler. 4 safkanın katılacağı 1600 metre kum (sentetik) pistteki 65.000 TL. ikramiyeli koşuya, Derviş Ağa, Kader Fırtınası, Always President ve Belmont isimli safkanlar iştirak edecekler.

 

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim