IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

GALATASARAY TRABZONDA ESTİGALATASARAY TRABZONDA ESTİ
Tarih : 29.04.2012 06:23  - Benzer Haberleri Göster

TRABZONSPOR 2-4 GALATASARAY

 Karadenizde Galatasaray rüzgarı!

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu da sahasında Galatasarayı konuk eden Trabzonsporda Burak Yılmaz maç kadrosunda yer almadı.

Süper Final Şampiyonluk Grubu un ilk haftasında Fenerbahçe ile yapılan maçta burnu kırılan ve İstanbulda ameliyat olduktan sonra kentteki yoğun sis nedeniyle de şehre gecikmeli gelerek son iki antrenmanda yer alabilen Burak, 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.
gol krallığında 32 golle ilk sırada yer alan Burakın tam olarak forma giyecek duruma gelememesi nedeniyle teknik direktör Şenol Güneş tarafından kadroya alınmadığı öğrenildi.
Güneş, Burak Yılmazın yokluğunda geçen haftaki Beşiktaş maçında forma verdiği ve takımının galibiyet golünü atan Halil Altıntopu bu karşılaşmada da görevlendirdi.

 

Trabzonsporda tek değişiklik, Galatasarayda aynı kadro-
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçen haftaki Beşiktaş maçına oranla sadece tek oyuncu değişikliğine gitti.

Güneş, maçta oyundan alınırken disiplinsiz davranışlar gösteren VolkanŞeni yedek soyundururken, Çek oyuncu Celustkaya ilk 11de görev verdi.
Savunmanın sağında Celustka forma giyerken, Beşiktaş maçında bu mevkide görev yapan Serkan ise bu kez orta alanda görevlendirildi.
Galatasarayda teknik direktör Fatih Terim ise geçen hafta 2-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçının kadrosunda değişik yapmadı.

-Kadın ve çocuk taraftarlar izledi-
Trabzonsporun Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası alması nedeniyle karşılaşmayı kadın ve 12 yaş altıçocuklar izleyebildi.

Üç gün önceden karşılaşmanın ücretsiz dağıtılan biletleri tükenirken, stadı dolduran 25 bin dolayında kadın ve çocuk taraftar takımlarına destek verdi.
Taraftarlar, Beşiktaş maçında olduğu gibi 3 Temmuzdan bu yana yaşananşike iddialarında kendilerine haksızlık yapıldığı savunarak, beyaz mendillerle tepkilerini ortaya koydu.

-Taraftarlara Galatasaray forması yasağı-
Trabzonspor Kulübü, maç sabahı Galatasaray formasıyla gelen taraftarların stada alınmayacağını açıkladı.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, \Galatasaray formasıyla maça gelen taraftarlar güvenlik gerekçesiyle içeriye alınmayacaklar. Taraftarlarımızdan maçta takımımızı sadece TS Club ürünleriyle desteklemelerini bekliyor, kendilerine yoğun ilgileri nedeniyle teşekkür ediyoruz\ denildi.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim