IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

FENERBAHÇE FIRSATI DEĞERLENDİREMEDİ ,BÜYÜK DERBİ BERABERE BİTTİFENERBAHÇE FIRSATI DEĞERLENDİREMEDİ ,BÜYÜK DERBİ BERABERE BİTTİ
Tarih : 17.03.2012 08:13  - Benzer Haberleri Göster

FENERBAHCE 2-2 GALATASARAY

        Karşılaşmanın 11. dk.sında Sowun golü geldi. İlk dakikalarda üstün bir futbol oynayan Fenerbahçe 16.dk da Alex de Souza iki yaptı. 37. dakika: Fark bire indi. Necati ceza alanına kaçan Elmandere çok şık bir pas verdi. İsveçli Volkanın açısını kapatmasına rağmen sağ ayağı ile topu dibine girdi ve skoru 2-1 yapan golü kaydetti.

  İkinci yarıda adete tek kale futbol oynayan bir Galatasaray vardı,maçın 2-2 olmasından ziyade maçın uzatma dakikalarında BARSOUN topunun direkten dönmesi ,Macın en ilginç olayı idi.Galatasarayın 2.gölü ise  82. dakika Beraberlik golü geldi: Hakan Balta. Ceza alanı içerisi sol bölümüne gelen topta Hakan Balta sol ayağı ile sert bir şut çıkardı ve takımı adına beraberlik golünü kaydetti.

         Büyük derbi Berabere tamamlandı,gerçekten güzel bir oyun sergileyen iki takımda ,ufak tefek faul ve seyircilerin oyuna yabancı madde atması haricinde herhangi büyük bir problem olmadı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim