IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BARCELONA – CHELSEA  CÜNEYT ÇAKIRINBARCELONA – CHELSEA CÜNEYT ÇAKIRIN
Tarih : 22.04.2012 10:18  - Benzer Haberleri Göster

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, Barcelona ile Chelsea arasındaki Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasını yönetecek. 24 Nisan Salı akşamı 21.45 e Nou Camp a oynanacak karşılaşma STAR TV ekranlarından da canlı yayınlanacak.

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, Barcelona ile Chelsea arasındaki Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasını yönetecek.

24 Nisan Salı akşamı TSİ 21.45 e Barcelona ın Nou Camp Stadyumu da başlayacak müsabaka, Çakırın kariyerindeki 8.Şampiyonlar Ligi karşılaşması olacak. Böylece Cüneyt Çakır, Türk futbolunda en fazla Şampiyonlar Ligi maçı yönetmiş hakem ünvanını kazanacak. Son 3 yılda 2 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanan Barcelona ile 2008 yılının finalisti Chelsea arasındaki maç Star TVden naklen yaynlanacak. Tur atlayan takım 19 Mayıs 2012de Münih eki Şampiyonlar Ligi Finalide yer alacak.

Cüneyt Çakırın kariyerindeki 56. uluslararası karşılaşma olan bu maçta yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Fırat Aydınusun dördüncü hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri Bülent Yıldırım ve Hüseyin Göçek olacak.

EURO 2012DE GÖREV ALACAK
2006dan bu yana FIFA kokartı takan Cüneyt Çakır tarihi bir başarı göstererek, Ukrayna-Polonya ortaklığı ile Haziran 2012de düzenlenecek 2012 Avrupa Şampiyonası da düdük çalacak.

Ayrıca Cüneyt Çakır, Brezilyadaki 2014 Dünya Kupası için Avrupadan belirlenen 19 aday hakem arasına girme başarısı gösterdi. 2014 Dünya Kupası Finallerine Avrupa kıtasını temsilen belirlenecek nihai liste, bir dizi eğitim ve sınavlardan sonra 2014 e belli olacak.

KARİYERİNDEKİ 4.ULUSLARARASI YARI FİNAL
UEFA ın en üst 2 lig organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi de yarı final yönetme başarısı gösterecek olan Cüneyt Çakır, daha önce Ağustos 2011de Fransa ile Portekiz arasındaki FIFA U20 Dünya Kupası yarı finalini, Nisan 2010da Fulham ile Hamburg arasındaki UEFA Avrupa Ligi yarı finalini ve Haziran 2009da İsveç ile İngiltere arasındaki U21 Avrupa Şampiyonası yarı finalini yönetmişti.

Cüneyt Çakır


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim