IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

AVNİ AKERDE TEK GOL,ALTIN GOLAVNİ AKERDE TEK GOL,ALTIN GOL
Tarih : 22.04.2012 06:14  - Benzer Haberleri Göster

TRABZONSPOR: 1 - BEŞİKTAŞ: 0
Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Selçuk Kaya, Volkan Narinç
Trabzonspor: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Cech, Zokora, Colman (Dk. 89 Alanzinho), Volkan Şen (Dk. 64 Henrique), Adrian, Olcan, Halil (Dk. 73 Celustka)
Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Egemen, İsmail Köybaşı, Quaresma, Ernst, Necip (Dk. 46 Veli), Simao (Dk. 75 Edu), Fernandes, Mustafa Pektemek (Dk. 75 Holosko)
Gol: Dk. 68 Halil (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 38 Fernandes (Beşiktaş), Dk. 61 Adrian, Dk. 84 Serkan (Trabzonspor)

 

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu da Trabzonspor, Avni Akerde konuk ettiği Beşiktaşı Halil Altıntopun golüyle 1-0 mağlup etti ve Süper Finaldeki ilk galibiyetini aldı.Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu da Trabzonspor, Avni Akerde konuk ettiği Beşiktaşı Halil Altıntopun golüyle 1-0 mağlup etti ve Süper Finaldeki ilk galibiyetini aldı. Beşiktaş ise evinde aldığı Galatasaray mağlubiyetinin ardından, Trabzonspora da yenildi ve Şampiyonluk Grubu daki 2. maçını kaybetti.Ev sahibi Trabzonspor, maça hızlı başladı. Burak Yılmazın yokluğunda ön plana çıkan Volkan Şen ve Olcan Adın, göze hoş gelen paslaşmaları ile Karadeniz ekibi adına etkili oldular.

İlk 10 dakikadan sonra toparlanan Beşiktaş, Portekizli yıldızı Quaresma ile Trabzonspor ataklarına karşılık verdi. Özellikle maçın 17. dakikasında yaşanan pozisyon, siyah-beyazlı ekip adına oldukça kritikti. Ceza sahası içinde topla buluşan Ernst, yerde kaldı ancak hakem Mustafa Kamil Abitoğlu, oyunu devam ettirdi.Beşiktaş, oyunu kısa süreliğine kontrolü altına alsa da Trabzonsporun atakları devam etti. Uzaktan golü arayan Trabzonsporlu oyuncular, Halil ve Olcanın sert şutlarıyla tribünleri heyecanlandırdı.

İlk yarının sonlarına doğru ise Beşiktaş, daha etkiliydi. Orta sahada daha iyi pas yapmaya başlayan siyah-beyazlı ekip, rakibi karşısında golü aramaya başladı. Ancak Beşiktaş a istediği pozisyonları bir türlü bulamadı ve ilk 45 dakika, golsüz eşitlikle sona erdi.Mücadelenin ikinci yarısı düşük bir tempoda başladı. Orta sahada top kayıplarıyla geçen ilk bölümün ardından Beşiktaş, Quaresma ile yüzde yüzlük bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Tolga ın hatalı pasıyla topla buluşan Portekizli, Trabzonsporlu defans oyuncularını harika hareketlerle çalımladı. Kaleciyi de geçen Quaresma ın vuruşu etkili değildi ve Giray tehlikeyi uzaklaştırdı.Beşiktaş, maçın ikinci yarısında çok etkiliydi. 54üncü dakikada Simao, sol taraftan ceza sahasına girerken pasını verdi. Ceza sahası içinde topla buluşan Manuel Fernandesin sert şutu, direkten auta gitti.

Maçın 61. dakikasında ise Avni Aker tribünleri şova başlarken, bordo-mavili ekipte çok önemli bir gol pozisyonundan faydalanamadı. Colmanın ara pasıyla topla buluşan Volkan Şen, Rüştü ile karşı karşıya durumda vuruşunu yaptı ancak top, direğin hemen yanından auta gitti.Bu dakikadan itibaren baskısını artıran ev sahibi, 69uncu dakikada aradığı golü buldu. Olcanın harika topuk pasıyla savunmanın arkasına sarkan Halil Altıntop, kaleci Rüştüyü de geçti ve Trabzonsporu 1-0 öne geçiren golü boş filelere gönderdi. Golün hemen ardından Olcanın sol çaprazdan plasesi ise üst direkte patladı.Golden sonra beraberlik için Beşiktaşın etkili oyunu vardı. Tüm çabasına rağmen Trabzonspor kalesinde gol bulmayı başaramayan siyah-beyazlı ekip, sahadan 1-0lık mağlubiyetle ayrıldı ve Süper Finaldeki 2. maçını da kaybetti. Ev sahibi Trabzonspor ise bu galibiyetle puanını 31e çıkardı. Beşiktaş ise 28 puanda kaldı


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim