IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BUNDESLİGA DA ŞAMPİYON BDORTMUND BUNDESLİGA DA ŞAMPİYON BDORTMUND
Tarih : 22.04.2012 06:09  - Benzer Haberleri Göster

 B. Dortmund 2- 0    Mönchengladbach

 Almanya Bundesligada şampiyon belli oldu. Signal Iduna Park a Mönchengladbachı 2-0 mağlup eden Borussia Dortmund, bitime 2 hafta kala üst üste 2. şampiyonluğunu ilan etti.Almanya Bundesligada şampiyon belli oldu. Signal Iduna Park a Mönchengladbachı 2-0 mağlup eden Borussia Dortmund, bitime 2 hafta kala üst üste 2. şampiyonluğunu ilan etti.

Bayern Münihin deplasmanda Werder Bremeni 2-1 mağlup etmesinin ardından, bu hafta şampiyonluğunu ilan etmek için mutlaka kazanmak zorunda olan Borussia Dortmund, mücadeleye bu atmosferde başladı.

İlk dakikadan itibaren, muhteşem taraftarının da desteğini arkasına alan Dortmund, Mönchengladbach kalesinde çok büyük bir baskı kurdu. Rakibini ilk 20 dakika boyunca bunaltan ev sahibi, 23. dakikada aradığı golü buldu. Hırvat oyuncu Ivan Perisic, skoru 1-0a getirdi.Orta sahada rakibi üzerinde çok net bir üstünlük sağlayan Dortmund, ilk yarı sonuna kadar çok önemli gol fırsatları yakaladı. Ancak bu pozisyonlardan gol sesi çıkmadı ve ilk 45 dakika, ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarı, ilk devreye göre daha temposuz başlasa da ev sahibi kontrolü eline geçirmekte zorlanmadı. Farkı artırıp bir an önce rahatlamak isteyen Borussia Dortmund, 59uncu dakikada da o golü buldu. Takımın şüphesiz en etkili oyuncularının başında gelen Japon oyuncu Shinji Kagawa, skoru 2-0a getiren golü kaydetti.Kalan dakikalarda ise Dortmund, taraftarı ile adeta şampiyonluğu kutladı. Oyunun kalan bölümlerinde sahasında kabul eden ev sahibi, son dakikaya kadar oyunu soğuttu ve maçın bitiş düdüğüyle berabere şampiyonluğunu ilan etti.

Borussia Dortmund, bu galibiyetle Bundesligadaki üst üste 2. şampiyonluğunu kutladı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim