IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

GALATASARAY BÜYÜK DÜŞÜNÜYORGALATASARAY BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR
Tarih : 19.04.2012 10:19  - Benzer Haberleri Göster

Gelecek sezon büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi de mücadele edecek olan Galatasaray transfer çalışmalarına hız verdi. Başkan Ünal Aysalın Manchester Unitedın Bulgar golcüsü Berbatov ile anlaştığı iddia edildi

Süper Ligde şampiyonluğa koşan Galatasaray, bir taraftan da transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. G.Saray Başkanı Ünal Aysalın takımda en çok görmek istediği yıldız futbolcuların başında gelen Bulgar golcü Berbatovu bitirdiği iddia edildi.

BU KEZ DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZ GELİYOR
Daha önce Berbatovun menajeri Emil Dançev ile iki kez görüştüğü belirtilen Aysalın menajerle büyük ölçüde anlaştığı ve bu oyuncuyu Galatasaraya getirmek için her türlü fedakarlığı yapacağı öğrenildi. Sezon başında dünyaca ünlü bir yıldız getirme sözü veren ancak bunu başaramayan Aysalın Berbatov ile bu sözünü yerine getirmek isteği gelen haberler arasında.

Aysalın, bonservisi elinde olan 31 yaşındaki golcünün transferi için adı şimdilik gizli tutulan bir sponsor ile anlaştığı da ifade edildi. Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izlemek amacıyla pazar günü Türkiyeye gelecek olan Aysal, camiaya Berbatov müjdesini vermek için ise Süper Final ve Premier Ligin bitmesini bekleyecek. Her iki ligin de 13 Mayıs a sona ereceğini göz önüne alan Aysal, 16 veya 17 Mayıs a Berbatov Galatasarayda açıklamasını yapmayı planlıyor. Geçen sezon Manchester Unitedda fırtına gibi esen Berbatov bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşadı. Ligde 11 maçta forma şansı bulan ve 7 gol atan Bulgar oyuncu için menajeri Dançevin Dimitar, Galatasarayda ikinci baharını yaşamayı hedefliyor dediği bildirildi.

BERBATOV KiMDiR?
Dimitar Berbatov 30 Ocak 1981de Bulgaristanda doğdu. Profesyonel kariyerine CSKA Sofyada başladı. Leverkusen, Tottenham ve M.United a forma giydi. 77 kez Bulgaristan Milli Takım da oynadı. 77 milli maçta 48 gol attı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim