IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

DERBİDE TARAFTAR SAHAYA ATLADIDERBİDE TARAFTAR SAHAYA ATLADI
Tarih : 17.04.2012 06:17  - Benzer Haberleri Göster

OLAY! İnönü karıştı!

 

İnönü Stadı da Beşiktaşın kötü futbolu, hakem Hüseyin Göçekin kararları ve son olarak da Eboueye atılan yabancı maddeler sonrası taraftarlar sahaya girdi.. Tribünler karıştı, maç durdu! Beşiktaşa ceza kapıda..  İnönü Stadı da Beşiktaş - Galatasaraya 2-0 yenildi, 90 dakika ise adeta bir gerilim filmi gibiydi.

Mücadelede Galatasarayın ilk yarıda Melo ile öne geçtiği golde ofsayt olduğu tepkisi ile hakem Hüseyin Göçeke karşı tribünlerden başlayan öfke seli, mücadele boyunca sürdü. Sürekli olarak Göçekin kararlarına tepki gösterip küfürlü göndermeler yapan Beşiktaş taraftarı, takımlarının kötü futboluna olan tepkileriyle birlikte iyice gerildi.

Maçın son dakikaları da bu gerilim patlama noktasına ulaştı. 86. dakikada sahaya bir taraftar atladı ve Hüseyin Göçekin üzerine yürümek istedi. Hemen güvenlik görevlileri araya girdi ve kısa süreli duran oyun devam etti.

90+2. dakikada da daha önceki maçta olduğu gibi yine Eboe taç atışı kullanmak isterken, üzerine atılan yabancı maddeler nedeniyle hakeme şikayette bulundu. Bu sırada hemen arkasındaki tribünden sahaya giren bir taraftar Eboueye saldırmak istedi ancak Fildişi Sahilli oyuncuya ulaşamadan etkisiz hale getirildi. Ardından tribünlerde büyük bir karışıklık yaşandı. Sahaya atlayan taraftar göz altına alınırken, daha sonra diğer tribünlerden de 2 taraftar sahaya girdi. Bu taraftarlar da kısa sürede güvenlik görevlileri tarafından yakalanıp, göz altına alındı. Başka sahaya atlama girişimleri de oldu ancak hem taraftarlar hem de güvenlik güçleri bu girişimleri engelledi.

Bu olaylar sırasında maça bir süre ara verilirken, kapalı tribün önünde alınan önlemlerin ardından karşılaşma devam etti.

Bu sürede oyun dururken, olayların yaşandığı yerin hemen önünde görev yapan Lig TV kameramanı da yabancı maddelerden nasibini aldı. Bu noktadan görüntü alması mümkün olmayan kameraman, başka bir bölgeye taşındı.

Körüğe gidemediler-
Hakemler ve Galatasaraylı futbolcular maç sonunda soyunma odasına giderken de zor anlar yaşadı. Futbolcular körüğe giderken tribünlerden yabancı maddeler atılırken, hakemler de polis kalkanları eşliğinde soyunma odasına gidebildi.

Bu arada, maçın bitimiyle beraber güvenlik görevlileri tribünlerdeki taraftarlara müdahale etti. Bazı taraftarlar da koltukları kırıp sahaya attı.

-Ceza geliyor-
Galatasaray maçındaki küfürlü tezahüratlar, sahaya giren taraftarlar ve atılan yabancı maddeler nedeniyle Beşiktaşa ceza gelmesi bekleniyor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim