IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

FENERBAHÇE İLE TRABZONSPOR YENİŞEMEDİFENERBAHÇE İLE TRABZONSPOR YENİŞEMEDİ
Tarih : 08.02.2015 12:45  - Benzer Haberleri Göster

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ilk yarısı golsüz sona ererken, toplam 4 sarı kart çıktı. İkinci yarıda toplam 6 sarı kart gösteren Bülent Yıldırım toplamda 10 futbolcuyu sarım kartla cezalandırdı.

Süper Lig'in zirvesini etkileyecek mücadelede Fenerbahçe ile Trabzonspor, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan çetin bir mücadeleye tutuştu. İlk yarıda tempo beklenenin altında kalsa da Fenerbahçe, net pozisyonlar bulan taraftı. Trabzonspor ise Mehmet Ekici ve Erkan Zengin'in şutlarıyla Volkan Demirel'in kalesini yokladı. 45 dakikalık bölümde gol sesi çıkmazken, vereceği kararlar merak konusu olan Bülent Yıldırım, tam 4 kez sarı kartına başvurdu.

İlk kart Alves'e

Bülent Yıldırım ilk sarı kartını 6. dakikada Fenerbahçe'den Bruno Alves'e çıkarırken, sonraki 3 sarı kartını Trabzonlu oyunculara çıkardı. Yıldırım, yaptıkları fauller sonrası sırasıyla Salih Dursun, Sefa Yılmaz ve Erkan Zengin'e sarı kart çıkardı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da büyük bir çekişmeye sahne olunca sarı kartlar kaçınılmaz oldu. İlk yarıda toplam 4 kez sarı kartına başvuran tecrübeli hakem ikinci yarıda 6, toplamda 10 kez sarı kartını kullandı.

Sarı-Lacivertli takımda maçı sarı kartla tamamlayan Caner Erkin maçın bitiş düdüğüyle Bülent Yıldırım'a itirazda bulununca ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim