IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

TRABZONSPORA ES ES DARBESİTRABZONSPORA ES ES DARBESİ
Tarih : 30.12.2014 07:21  - Benzer Haberleri Göster
Sahasında Eskişehirspor'u konuk eden Trabzonspor, baştan sona temponun eksik olmadığı maçta rakibine farklı kaybetti.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasının kapanış maçında Trabzonspor, üç büyüklerle ve Bursaspor ile deplasmanda berabere kalan Eskişehirspor'u konuk etti. Son 20 dakikada üç golün atıldığı maçı konuk takım 4-1 kazandı.

Onur Recep Kıvrak'ın uzun süreli sakatlığı, Fatih Öztürk'ün de yediği goller sonrasında eleştirilmesinin ardından sezona üçüncü kaleci olarak başlayan İbrahim Demir, Eskişehirspormaçında ilk 11'de forma giydi. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Keçiörengücü ve Manisaspor maçlarında sahada yer alan genç kaleci, ilk kez bir lig maçında forma giydi. 

GOL SAYILMADI

14. dakikada Yusuf  Erdoğan'ın soldan ceza alanına ortaladığı topa kale direği üzerinde Boffin müdahale etti. Sahaya dönen topu Cardozo, kafayla filelere gönderdi ancak hakem Özgür Yankaya, Boffin?in müdahalesinden önce topun auta çıktığı gerekçesiyle golü geçerli saymadı.

17. dakikada Erkan Zengin'in ara pasında ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Mori, yakın mesafeden etkisiz vurunca konuk takım önemli bir fırsatı değerlendiremedi.

27. dakikada Trabzonspor'da sakatlanan Belkalem'in yerine Waris, oyuna dahil oldu.

ES-ES ÖNE GEÇTİ

32. dakikada Eskişehirspor golü buldu. Kamil Ahmet Çörekçi'nin pasıyla topla buluşan ve ceza alanına giren Mori, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1

37. dakikada Bosingwa'nın sağdan ortasında, Soner Aydoğdu topu ceza alanındaki Cardozo'ya çıkardı. Bu futbolcunun yerden vuruşunda top direğin az farkla yanından auta gitti.

MORI İKİNCİYİ DE ATIYORDU

42. dakikada Erkan Zengin'in soldan ortasında, uygun durumdaki Mori, kötü bir vuruşla topu üsten auta gönderdi.

45. dakikada Soner Aydoğdu'nun sağdan kullandığı serbest atışta, arka direkte Constant'ın topun gelişine sert vuruşunda, meşin yuvarlak auta çıktı.

45+1. dakikada savunmadan seken topta kalesini terk eden kaleci İbrahim Demir, Mori'den önce meşin yuvarlağa müdahale ederek tehlikeyi önledi.

Karşılaşmanın ilk yarısı Eskişehirspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

FIRTINA BASKIYI ARTIRDI

Trabzonspor ikinci yarıya çok daha baskılı başladı ve üst üste pozisyonlar yakaladı. 52. dakikada sağ kanattan Jose Bosingwa'nın kullandığı taç sonrasında kafalardan seken topu Soner Aydoğdu sert şutu ile rakip ceza alanının sol çaprazından gol aradı ancak şutu üstten auta çıktı.

55. dakikada Trabzonspor atağında çalımlarla sağ kanattan ceza sahasına giren Bosingwa, yerden sert ortaladı. Savunmada Berkay topu uzaklaştıran isim oldu.

TEMPO YÜKSELDİ

69. dakikada ani gelişen Eskişehirspor atağında 5'e 3 yakalanan Trabzonspor defansı topa müdahale edemedi ve ceza alanı sağında topla buluşan Ömer Şişmanoğlu'nun sert şutunu İbrahim Demir iki hamlede kontrol etti.

72. dakikada rakip ceza alanının sağ çaprazında Jose Bosingwa'nın pasında Yusuf Erdoğan sert vurdu ancak bu şutu Ruud Boffin son anda ayağı ile çıkardı.

GOLLER ÜST ÜSTE

73. dakikada hızlı çıkan Eskişehirspor'da Sissoko'nun ara pasında bir anda kaleci İbrahim Demir ile karşı karşıya kalan Ömer, harika bir vuruş ile Trabzon'da farkı ikiye çıkarmayı başardı: 0-2

Bu golden sadece üç dakika sonra bu kez Trabzonspor atağında sol kanattan Yusuf Erdoğan'ın rakip ceza alanına gönderdiği etkili ortasını ön direkte kafa vuruşu ile tamamlayan Özer Hurmacı, arka direk dibinden topu ağlara gönderdi ve maçta farkı bire indirdi: 1-2

YİNE ÖMER ATTI

78. dakikada Andaç'ın soldan yerden ortasında Eskişehirspor'da Ömer şık bir vuruş yaptı ve farkı tekrar ikiye yükseltti: 1-3

89. dakikada Özer'in sol çaprazdan ortasında Yatabare kafayı vurdu. Top üstten auta çıktı. Uzatma dakikalarında Trabzonspor atağında Berkay'dan seken top direğe çarpıp kaleci Boffin'de kaldı.

90+3. dakikada Andaç, sol çaprazdan ceza sahasına girip yerden vurdu ve maçın skorunu belirledi. Eskişehirspor, zorlu deplasmandan üç puanla döndü. Trabzonspor ise evinde bu sezon ilk kez bir lig maçını kaybetti: 1-4

KAYNAK:MACKOLİK


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim