IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Kartalda rota Galatasaray derbisi!Kartalda rota Galatasaray derbisi!
Tarih : 29.12.2014 03:02  - Benzer Haberleri Göster

Lider Beşiktaş'ta gözler 4 Ocak Pazar günü oynanacak Galatasaray derbisine çevrildi. 'Yılbaşı tatiline gitmek için kırmızı kart gördü' iddialarının hedefindeki Atiba, derbiyi tribünden izleyecek...

Siyah-beyazlılar, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacakları derbinin hazırlıklarına izin yapmadan başladı. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yağmur altında gerçekleştirilen antrenmanda, Torku Konyaspor maçında forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise kondisyon ve taktik çalışmaların ardından yarı sahada çift kale maç oynadı. Antrenmana, tedavisi devam eden Mustafa Pektemek, bireysel çalışan Tomas Sivok ve Necip Uysal katılmadı. Teknik direktör Bilic'in verdiği izinle yarını dinlenerek geçirecek siyah-beyazlılar, Galatasaray maçı hazırlıklarına 31 Aralık Çarşamba günü yapacakları antrenmanla devam edecek.

ATIBA GALATASARAY MAÇINDA TRİBÜNDE

Beşiktaş'ın Torku Konyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın 83. dakikasında hakem Halis Özkahya'ya itiraz ettiği gerekçesiyle ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Atiba Hutchinson, takım arkadaşları ve teknik heyetten özür diledi. Antrenman öncesi teknik direktör Slaven Bilic'in yaptığı toplantı sırasında Hırvat teknik adamdan izin isteyerek söz alan Atiba, gördüğü kırmızı kart nedeniyle takımının eksik kalmasına yol açtığını ve bu nedenle üzgün olduğunu ifade etti.

Kanadalı oyuncu takım arkadaşlarına "Sizleri zor durumda bıraktığımın farkındayım. İstemeyerek de olsa böyle bir durum yaşamak beni de çok rahatsız etti. Asteras maçından kısa bir süre sonra yine itiraz nedeniyle kırmızı kart görmemin beni daha çok üzdü. Kısa süre içinde aynı nedenle sizi sahada yalnız bıraktığım için hepinizden özür diliyorum. Pozisyonlarda haklı ve haksız olmamın artık bir önemi yok. Galatasaray maçına kadar sizinle kalıp çalışmaya devam edeceğim. Derbiyi de tribünden takip ederek size destek olmaya çalışacağım" diyerek kırmızı kart nedeniyle pişmanlığını dile getirdi. Yaptığı özür konuşmanın ardından oyuncuların Atiba'yı alkışlayarak, Kanadalı futbolcuya moral vermeye çalıştıkları ifade edildi.

KAYNAK: MYNETSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim