IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BEŞİKTAŞ ZAFERİBEŞİKTAŞ ZAFERİ
Tarih : 12.12.2014 12:48  - Benzer Haberleri Göster

Beşiktaş Futbol Takımı, bu sezon mücadele ettiği tüm kulvarlarda iddialı olduğunu aldığı sonuçlarla ortaya koydu.

Sezon başından itibaren yoğun bir temponun içine giren siyah-beyazlı ekip, mücadele ettiği her kulvarda zirveye yerleşti.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren "Kara Kartallar", UEFA Avrupa Ligi'nin yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'nda da rakiplerine üstünlük kurdu. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde zorlu yarışın içinde olan Beşiktaş, yer aldığı her kulvarda lider konuma gelerek camiayı sevindirdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde grubu lider tamamladı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde grubu namağlup lider olarak tamamladı.

C Grubu'nda Tottenham Hotspur, Asteras ve Partizan ile mücadele eden siyah-beyazlı ekip, rakiplerine hiç yenilmedi. Gruptaki 6 maçta üçer galibiyet ve beraberlik alan "Kara Kartallar", 12 puan toplayarak ikinci tura adını lider olarak yazdırdı.

Süper Lig'de de zirvede

Siyah-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'de de zirvede yer almanın keyfini yaşıyor.

Beşiktaş, 12. haftası geride kalan ligde 8 galibiyet, ikişer de beraberlik ve yenilgi aldı. Son olarak Trabzonspor'u 3-0 mağlup eden "Kara Kartallar", Galatasaray ve Fenerbahçe'nin önünde 26 puanla Süper Lig'de liderliğini sürdürdü.

Türkiye Kupası'nda da iddialı

Yoğun maç temposuna Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi de eklenen Beşiktaş, bu kulvarda da iddiasını ilk maçta ortaya koydu.

Çaykur Rizespor, Sarıyer ve Adana Demirspor ile birlikte F Grubu'nda yer alan siyah-beyazlı ekip, grubundaki ilk karşılaşmada Sarıyer'e 4-0 üstünlük kurarak zirveye yerleşti.

KAYNAK:MYNET



YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim