IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BEKLENEN KARAR AÇIKLANDI,FENERBAHÇE HÜKMEN GALİPBEKLENEN KARAR AÇIKLANDI,FENERBAHÇE HÜKMEN GALİP
Tarih : 08.04.2014 10:16  - Benzer Haberleri Göster
TFF Yönetim Kurulu, tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçında, Fenerbahçe'nin 3-0 hükmen galip sayılmasına karar verdi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve yaşanan olaylar nedeniyle hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edilen maçla ilgili kararını açıklayarak, Fenerbahçe'yi 3-0 hükmen galip ilan etti.

TFF'den yapılan açıklamada, 10 Mart 2014'te yapılan ve yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilmek zorunda kalınan Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili yönetim kurulunun bugün bir toplantı gerçekleştirdiği belirtildi.

Açıklamada, "TFF Yönetim Kurulu, 1-0 Fenerbahçe lehine devam ederken 45+9. dakikada müsabaka hakemi tarafından tatil edilen müsabaka ile ilgili olarak, Trabzonspor Kulübü'nün Futbol Müsabaka Talimatı'nın 19. maddesi uyarınca 3-0 hükmen yenik sayılmasına, Fenerbahçe Kulübü'nün 3-0 hükmen galip sayılmasına karar vermiştir" denildi.

Puan farkı yeniden 10'a çıktı

Bu arada Fenerbahçe'nin hükmen galibiyet kararı çıktığı için, Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike'nin 23. dakikada attığı gol geçerli sayılacak ve istatistiklere aynen yansıyacak.


Fenerbahçe, böylece ligin bitimine 6 hafta kala 63 puana ulaştı. En yakın rakipleri Galatasaray ile Beşiktaş'ın 10 puan önünde ilk sırada yer alan sarı-lacivertli ekip, şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde etti.

Ligde 53 puanlı iki takımdan Galatasaray 2'nci, Beşiktaş ise 3. sırada bulunuyor.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim