IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

GALATASARAY İLK SÜPER FİNAL MAÇINA HAZIRGALATASARAY İLK SÜPER FİNAL MAÇINA HAZIR
Tarih : 13.04.2012 05:01  - Benzer Haberleri Göster

Süper Finale İnönüde başlayacak lider Galatasarayda teknik direktör Fatih Terim oyuncuların üzerindeki baskıyı almaya çalışıyor. Peki yönetim derbi için ekstra prim verecek mi?

Süper Finale İnönüde başlayacak lider Galatasarayda teknik direktör Fatih Terim oyuncuların üzerindeki baskıyı almaya çalışıyor. Yönetim de derbi için özel prim vermeyecek. Kavganın ardından affedilen Melo da, Beşiktaş karşısında 11deki yerini geri alacak.

Spor Toto Süper Ligin normal sezonunda Kadıköyde oynanan Fenerbahçe derbisi öncesinde oyuncularını ormal bir 90 dakikaya çıkıyormuş gibi hazırlayan Fatih Terim, Süper Finalde de ayni terapiyi uyguluyor.

Melo ve Riera kavgasının tatlıya bağlanması ve iki oyuncunun takıma yeniden katılmasıyla çalışmalarını tam kadro sürdüren Galatasarayda galibiyet priminde de artış olmayacak. Sarı- kırmızılı futbolcular Süper Finale Dolmabahçeden çıkacak 3 puanla başladıkları takdirde, lig maçlarında uygulanan 7500 tllik primin sahibi olacak.

Son antremanın ardından Florya Metin Oktay tesislerinde kampa giren Galatasarayda, geçtiğimiz haftanın en çok konusulan iki isminden biri olan Melo un İnönüde sahaya ilk 11de çıkması bekleniyor.

Savunma kurgusunda ideal düzenini bozmayacak olan Terim, Eboue-Semih-Ujfalusi-Hakan Balta dörtlüsüne görev verecek

Cezasından dolayı karşılaşmayı tribünden takip edecek olan Emre Çolakın yerine Engin Baytarı çekmesi beklenen Terimin sağ kanat içinse üç alternatifi bulunuyor. Son haftalarda yükselen formunu biraz daha yukarı taşıyan Sabri bu mevki için daha şanslı gözükse de, Aydın ve Albert Riera da diğer iki aday. İspanyol Riera da Terimin son taktik antrenmanlarında solda denenen isimlerden.

Sarı kırmızılıların forvet hattı da savunma kurgusu gibi degişmeyecek. Beşiktaşa Galatasaray adina gol arayacak iki isim Elmander ve Necati Ateş olacak.

Galatasarayın Beşiktaş derbisine şu 11le çıkması bekleniyor;
Muslera-Eboue-Semih-Ujfalusi-Hakan Balta-Sabri-Selçuk-Melo-Engin-Elmander-Necati


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim