IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

JOSE ,SEMİH İ TEBRİK ETTİJOSE ,SEMİH İ TEBRİK ETTİ
Tarih : 27.02.2014 08:58  - Benzer Haberleri Göster
Semih'ten eşine az rastlanır bir centilmenlik
Galatasaray’ın genç stoperi Semih Kaya, Beşiktaş maçında eşine az rastlanır bir centilmenlik örneği gösterdi.İlk yarısı Galatasaray’ın 1-0 üstünlüğü ile geçilen ve şampiyonluk yarışını etkileyecek olan derbide Semih Kaya’nın centilmence hareketi büyük beğeni topladı.

Dakikalar 53’ü gösterirken Beşiktaş sol kanattan Olcay Şahan ile atağa çıkmışken, ev sahibi takımda Semih kademeye girerek atağı önlemeye çalıştı. Top iki futbolcu arasında gidip geldi ve sonunda dışarı çıktı.
Hakem Cüneyt Çakır pozisyonun aut olduğuna kanaat getirdi. Olcay şaşkınlığını gizleyemezken Semih hakeme gidip topun kendisinden çıktığını ve korner olduğunu söyledi.
Bu hareket taraflı tarafsız herkesten alkış almıştı.
JOSE, SEMİH'İ TEBRİK ETTİ
Chelsea Teknik Direktörü Mourinho dün maça yedek başlayan Semih Kaya ile ilginç bir temas yaşadı. Semih ilk yarının sonunda ısınmaya giderken Mourinho, genç yıldızın Beşiktaş maçındaki centilmenliği nedeniyle elini sıkıp tebrik etti. Mourinho maçtan sonra genç yıldızı övüp "Semih'i Beşiktaş maçındaki fairplay hareketinden dolayı tebrik ettim. Bu normal bir hareket değil. Semih'in bu kadar cesur davranması gerçekten inanılmaz" dedi. (sabah)


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim