IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

REAL MADRİD ZORLANMADIREAL MADRİD ZORLANMADI
Tarih : 27.02.2014 07:54  - Benzer Haberleri Göster
Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Schalke, evinde Real Madrid'i konuk etti.
DRAXLER SKORU DEĞİŞTİREBİLSE...

Karşılaşmanın ilk yarısı çok yüksek tempoda oynanırken Schalke henüz 2. dakikada Höwedes'in kafa vuruşunun az farkla auta gitmesiyle mutlak bir gol şansından oldu.

Bu pozisyonun ardından baskısını koruyan Schalke, 10. dakikadan itibaren baskısına ara verdi.

13. dakikada ise bu rehaveti affetmeyen isim Karim Benzema oldu. Fransız golcü, Ronaldo'nun pasında Kaleci Fahrmann ile karşı karşıya kaldı ve topu ağlara yolladı: 0-1
14. dakikada Schalke bu gole oldukça çabuk bir yanıt verme şansı yakaladı. Farfan'ın ortasında Real savunmasında üç isim ters ayakta yakalandı. Draxler altıpasın içinden topa çok sert vurdu ancak Casillas müthiş uzandı ve gole izin vermedi.

21. dakikada Benzema Kolasinac'tan topu taç çizgisi üzerinde çaldı ve pasını Bale'e çıkardı. Galli yıldız, Schalke savunmasını ipe dizerek ceza sahasına girdi ve ardından sert bir şutla topu sağ köşeye yolladı. Direğe çarpan top ağlarla buluştu: 0-2
Bu golün ardından da sürekli olarak bastıran taraf Real Madrid'di. Konuk ekip Ronaldo ile 35. dakikada direkten döndü, ardından da Portekizli yıldız, 38. ve 45. dakikada Fahrmann ile karşı karşıya kaldığı iki pozisyonda kaleciyi geçemedi. Real, devreye 2-0 önde girdi.

GOLLERİN ARKASI KESİLMEDİ

İkinci yarıda Ronaldo ve Bale ile rakip kalede baskı kurmaya devam eden Real golü de çabuk buldu.
52. dakikada Bale'in pasında savunmayı çabuk bilek hareketleriyle darmaduman eden Portekizli, belalısı kaleci Fahrmann'ı da çektiği nefis şutla avladı ve farkı 3'e çıkaran golü kaydetti!

57. dakikada ise Real Madrid farkı dörde çıkaran golü Benzema ile buldu. Ronaldo'nun pasında topla buluşan Benzema bir kez daha ağları havalandırdı ve skoru 0-4 yaptı.

69. dakikada bu sefer sahneye çıkan isim Gareth Bale oldu. Galli yıldız da maçtaki ikinci golünü atarken Real Madrid de farkı 5'e çıkardı ve oldukça rahatladı. 
80. dakikada Bale'i de oyundan alarak üçüncü oyuncu değişikliği hakkını kullanan Ancelotti, sahaya Isco, Illarramendi ve Jese'yi sokarak gençlere şans verdi.

81. dakikada Ronaldo bir kez daha karşı karşıya kaldığı Fahrmann'ı geçemedi.

86. dakikada Marcelo'nun nefis pasında Benzema hat-trick şansı yakaladı ancak Fransız oyuncu Fahrmann'ı geçemedi. Fahrmann bir kez daha topu nefis kurtardı.

89. dakikada Jese topu Schake savunmasından kaptı, Benzema'ya aktardı, Benzema da Ronaldo'ya alda at dedi ve Portekizli bu fırsatı kaçırmadı. Maç 0-6 oldu.

90. dakikada Huntelaar takımının şeref golünü kaydetti. Hollandalı golcü gelişine nefis bir vole vurdu ve Casillas'ı avlamayı başardı: 1-6
Maç bu skorla sona erdi.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim