IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

CİMBOM LONDRAYA UMUTLU GİDİYORCİMBOM LONDRAYA UMUTLU GİDİYOR
Tarih : 27.02.2014 07:47  - Benzer Haberleri Göster
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda Galatasaray ile İngiltere'nin Chelsea takımı arasında oynanan maç 1-1 beraberlikle sona erdi.
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda Galatasaray ile İngiltere'nin Chelsea takımı arasında oynanan maçın ilk yarısı, 1-0 konuk takımın üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılaşmaya iyi pas yaparak başlayan rakibi karşısında ilk bölümde oyun kurmakta zorlanan Galatasaray, 9. dakikada kalesinde gördüğü şok golle 1-0 geriye düştü. Daha sonra orta sahada topa hakim olarak Chelsea'nin baskısını kıran sarı-kırmızılı takım, kanatlardan rakip kaleye gitmeye çalıştı. Galatasaray, son bölümde daha iyi bir mücadele göstermesine rağmen istediği pozisyonları üretmekte zorlandı ve soyunma odasına 1-0 geride gitti.

Maça hızlı başlayan Chelsea, oyunu rakip sahaya yıkarak üst üste pozisyonlar geliştirdi ve 9. dakikada Torres'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Golden sonra daha kontrollü bir mücadele ortaya koyan İngiliz ekibi, Galatasaray ataklarına karşı iyi bir savunma sergilerken, ani ataklarla da pozisyon aradı. Chelsea, son bölümünde daha çok savunmada kaldığı maçın ilk yarısını 1-0 önde bitirdi.

4. dakikada Drogba'nın pasıyla solda ceza sahasına giren Burak Yılmaz'ın çaprazdan yaptığı kötü vuruşta top kaleci Cech'te kaldı.

Aynı dakikada gelişen Chelsea atağında Muslera'nın kalesini terk ederek ceza yayı önünde uzaklaştırmaya çalıştığı top Willian'da kaldı. Bu futbolcunun düzelttikten sonra direkt kaleye yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak kaleci Muslera'nın kafasından sekerek kornere gitti.

9. dakikada Chelsea öne geçti. Eboue'nin kaptırdığı topta atağa çıkan İngiliz ekibinde Schürrle'nin pasıyla soldan ceza sahasına giren Azpilicueta, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kale sahası önünde müsait durumda bulunan Torres'i gördü. Bu futbolcu, yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 0-1

14. dakikada Willian'ın ceza sahası dışında yerden sert şutunda kaleci Muslera yatarak topa sahip oldu.

17. dakikada Burak Yılmaz'ın soldan ortasında, Hajrovic'in ceza sahası çizgisi üzerinde gelişine yaptığı kötü vuruşta top üstten auta çıktı.

27. dakikada sağdan ilerleyen Schürrle'nin ceza sahasına yaptığı ortada, Ramires'in penaltı noktası üzerindeki vuruşu üstten auta gitti.

29. dakikada Hajrovic'in ceza sahası dışında sağ çaprazdan attığı şutta top kaleci Cech'te kaldı.

39. dakikada Sneijder'in pasıyla sol çaprazda topla buluşan Telles'in yerden sert şutunda, yatarak müdahalede bulunan kaleci Cech meşin yuvarlağı uzak kale direğinin dibinden kornere çeldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Chelsea'nın üstünlüğüyle bitti.

52. dakikada Chelsea atağında sağ çaprazdan ceza sahasına giren Torres'in şutunu Muslera kornere çeldi.Schürrle'nin sağdan kullandığı kornere Drogba yatarak vurdu ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

54. dakikada Selçuk'un nefis pasında Burak hemen Drogba'yı düşündü. Terry'nin ters vuruşu az farkla auta çıktı: Selçuk'un sağdan kullandığı kornerde Melo'nun kafa vuruşu isabetli değil.

63. dakikada Sneijder'in soldan kullandığı kornerde Drogba kafayı vurdu. Arka direkte Selçuk'un yakın mesafeden şutu direkten döndü. 64. dakikada Sneijder'in soldan kullandığı kornerde Chedjou kale önünde vuruşunu yaptı ve skoru eşitledi: 1-1

66. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Torres'in yerden şutu ters taraftan auta çıktı.

Maçın 75. dakikasında Melo'nun pasıyla son çizgiye inen Eboue'nin ortası savunmadan döndü. Dönen topu kapan Tellis'in nefis şutunu Cech aynı güzellikte kurtardı.

80. dakikada Selçuk'tan pası alan Yekta'nın yaklaşık 30 metreden şutu çok az farkla auta çıktı. 87'de Eto'o'nun sağdan pasında Obi Mikel gelişine 30 metreden çok sert vurdu. Top farklı şekilde üstten auta çıktı. Kalan sürede gol çıkmadı ve maç 1-1 sona erdi.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim