IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

NİKON GALATASARAYA SPONSOR OLDUNİKON GALATASARAYA SPONSOR OLDU
Tarih : 13.04.2012 08:04  - Benzer Haberleri Göster

Fotoğraf makinesi sektörünün en büyük isimlerinden Nikon, futbol takımlarımızdan Galatasaraya sponsor oldu. Galatasaray Spor Kulübü resmi internet sitesi tarafından da yapılan açıklamaya göre, Nikon, Türkiyede ilk kez yaptığı bir anlaşma ile Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı ın Optik Ekipmanlar ve Görüntüleme Cihazlar Sponsoru oldu.

Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst, Alanının lider firmalarından biri olan seçkin ve global marka Nikonun sponsorumuz olması mutluluk verici. Nikonun uluslararası gücünü, Türkiye ve Avrupadaki başarıları tartışılmaz olan Galatasaray ile birleştirmesinden dolayı memnunuz. Tarihi ve kökenleri uzun yıllar öncesine dayanan iki büyük marka olarak Galatasaray ve Nikonun gerçekleştirdiği işbirliği, önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek çok önemli işler ve yenilikler konusunda bizleri heyecanlandırıyor. Bu ortaklık ve dostluk ile Galatasaray’ın marka değeri ve bilinirliğinin Japonya başta olmak üzere diğer Asya ülkelerinde de artacağına inanıyoruz dedi.

 

Nikon Orta Doğu Bölge Yöneticisi Takashi Yoshida da Galatasaray ile yapılan sponsorluk anlaşmasının dünya çapında önemine vurgu yaparak, Her geçen gün büyüyen taraftar kitlesi ile gerek Türkiyede gerekse Avrupa ve Orta Doğu Ülkeleri de en başarılı ve en çok tanınan futbol kulüplerinden biri olan Galatasaraya sponsor olmaktan gurur duyuyoruz. Genç ve çalışkan popülasyonuyla Türkiye Nikon için çok stratejik ve önem taşıyan bir pazar. Bizler de Nikon ailesi olarak marka değerinden emin olduğumuz Galatasarayı seçtik ve karşılıklı dostluk, anlayış ve hassasiyet çerçevesinde güzel işlere imza atacağımızdan eminiz. Galatasaray bizleri, bizler de Galatasarayı seçtik. Ben Galatasarayım diyor ve takımımızı destekliyoruz ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim