IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

SABRIN SONU MY DEAR SONSABRIN SONU MY DEAR SON
Tarih : 06.02.2014 08:33  - Benzer Haberleri Göster
Seyfi Çınar Koşusu’nda kazanan MY DEAR SON oldu
 
5 Şubat Çarşamba akşamı İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda Seyfi Çınaranısına düzenlenen koşuyu (KV-6) Sultan Sökmen’in MY DEAR SON(Divine Light – Muwajaha / Night Shift) isimli tayı, jokeyi Uğur Polat ile kazanmayı başardı.
Kum (sentetik) pistte 1400 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen koşuya 3 yaşlı 5 İngiliz tayı katıldı. Birincilik ikramiyesi 39.500 TL olan koşuda ikinciliğiBRAVE SON (Luxor-Nazar/Lear White) elde ederken, HATTUŞAŞ (Lion Heart-Lina/Unaccounted For) üçüncü, BAL ARISI (Cuvee-Bin Umut/Sea Hero) da dördüncü oldu.
Kazanan MY DEAR SON için koşunun bitiriş derecesi 1.24.69 olurken, koşuda farklar Uzak-2 ½ Boy-Burun şeklinde gerçekleşti.
10 Mayıs 2013 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı Başlangıç Koşusu’yla (Şartlı 1) yarış hayatına başlayan MY DEAR SON, kariyerinin 6. startında 3. galibiyetini elde etti. 3 yaşındaki doru erkek tay, son olarak 3 Temmuz 2013 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı çim pistte 1200 metre mesafeli Hüsamettin Tamer Koşusu’nu (KV-8) jokeyi Akın Sözen idaresinde kazanma başarısı göstermişti. 
                                 SEYFİ ÇINAR 
Türkiye Jokey Kulübü asli üyelerinden merhum Seyfi Çınar, atçı ve yetiştirici olarak uzun yıllar sahalarımızda at koşmuştur. İzmit Pansiyon Haramızın kuruluşunda önemli katkıları bulunan Seyfi Çınar’ı anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim