IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

 BLUE AIR FORCE ,YOKMU DAHA UZUN MESAFE DEDİ BLUE AIR FORCE ,YOKMU DAHA UZUN MESAFE DEDİ
Tarih : 04.02.2014 08:11  - Benzer Haberleri Göster

Çukurova Belediye Başkanlığı Koşusu’nu BLUE AIR FORCE kazandı

2 Şubat Pazar akşamı Adana Yeşiloba Hipodromu’nda gerçekleştirilen Çukurova Belediye Başkanlığı Koşusu’nu (KV-8) Ali Aytar’ın BLUE AIR FORCE (Unaccounted For – White Diamond / Dilum) isimli tayı, jokeyi Uğur Temur ile kazanmayı başardı.

Kum pistte 2000 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen koşuya 3 yaşlı 5 İngiliz tayı katıldı. Birincilik ikramiyesi 57.000 TL olan koşuda ikinciliği KIRDEMİRKIR (Victory Gallop-Alcina/Beau Genius) elde ederken, BEN TEN (Cuvee-Yenice/Dynaformer) üçüncü, ANTANDROS (Powerscourt-Seismo/Wolfhound) da dördüncü oldu. Kazanan BLUE AIR FORCE için koşunun bitiriş derecesi 2.13.93 olurken, koşuda farklar 1 Boy-Burun-1 ½ Boy şeklinde oluştu.

27 Haziran 2013 tarihinde 75. Yıl Ankara Hipodromu’nda katıldığı koşuyla yarış hayatına merhaba diyen BLUE AIR FORCE, kariyerinin 12. startında 4. birinciliğini elde etti. 3 yaşındaki doru erkek tay, son olarak 22 Ekim 2013 tarihinde Adana Yeşiloba Hipodromu’nda katıldığı kum pistte 1500 metre mesafeli Göynük Yaylası Koşusu’nu (KV-8) bugünkü jokeyi Uğur Temur idaresinde kazanma başarısı göstermişti.

Koşuyu kazanan atın sahibi Ali Aytar’a kupayı Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan verdi. Koşu sonra düzenlenen kupa törenine, Adana Hipodrom Müdürü Teyfik Süha Mutlu ile çok sayıda davetli katıldı.

NOT: EKİBİMİZ TARAFINDAN BEĞNİLEN,VEDE TUTATARK KAZANAN BLUE AİR FORCE ,BU KOŞUSU İLE UZUN MESAFEDE NE KADAR BAŞARILI OLDUĞUNU GÖSTERMİŞ OLDU.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim